Visszafizetik a Prince of Persia: The Sands of Time Remake előrendeléseket – PlayDome online magazin

Játékhírek

Prince of Persia: The Sands of Time Remake

A Ubisoft ugyanakkor cáfolja, hogy törölték volna a projektet.

2022.11.09. 20:24 | GeryG | kategória: Játékhírek

Ha van olyan elvileg jelenleg is futó projekt a Ubisoftnál, amely finoman szólva sem egy sikersztori eddig (márpedig akad ilyen nem is egy…), akkor az a Prince of Persia: The Sands of Time Remake. Amikor 2020-ban bejelentették, kisebb palotaforradalom robbant ki a rajongók körében, hiszen a remake kis túlzással csúnyább volt mint a 2003-as eredetije. Aztán elkezdődtek a halasztások egyszer, kétszer, sokszor. Végül még fejlesztőt is cserélt a projekt, a kiadó elvette a Ubisoft Pune és a Ubisoft Mumbai stúdióktól és a legnagyobb stúdiót, a Ubisoft Montrealt állította rá. De ezután sem érkeztek megnyugtató hírek a játékról.

És most sem. A legújabb fejlemények inkább mutatnak abba az irányba, hogy a francia kiadó inkább lehúzná az egész fejlesztést a WC-n mint abba, hogy ebből valaha is eladható és legfőképp élvezhető játék lesz. A Ubisoft ugyanis elkezdte visszafizetni az előrendeléseket. Ezzel együtt a hivatalos oldalon egy cikkben foglalták össze, hogy akkor most hogy is áll az egész fejlesztés.

Itt rögtön a legelső pontban leszögezik, hogy a projektet nem törölték, továbbra is a montreali csapat dolgozik a játékon. A második pontban pedig kategorikusan kizárták, hogy bármely már Prince of Persia játék remake-je tervben lenne. A harmadik pont szerint jelenleg nincs kitűzve semmilyen premierdátum, ami azért nem jó jel. A negyedikben pedig közölték, hogy megszüntették az előrendelési lehetőséget.

Szóval aki eddig abban bízott, hogy azért alakulgat a játék a háttérben és a belátható jövőben lesz is belőle valami, az most gondolja újra. ■

Prince of Persia: The Sands of Time Remake

hozzászólások (4)

Baracklekvár
Baracklekvár 2022.11.09. 21:05
“hogy bármely MÁR Prince of Persia játék”

“hogy megszÜntették az előrendelési”

(Hasadjanak a szőrszálak és legynek csomók a kákán is.)

subject17

subject17 2022.11.09. 21:16
Hm? Ahogy anno a legelső halasztást bejelentették, én már nem láttam store-ban, és a preorderemet is visszadobták… Az meg már nagyon nem most volt. 😀

GeryG

GeryG 2022.11.09. 21:19
Jogos, MÁRis javítottam.

Baracklekvár

Baracklekvár 2022.11.09. 23:48
Biztos én nem látom jól, vagy csak nem értek valamit, de még mindig MÁR szerepel a MÁS szó helyett… 🙂

ajánlott olvasnivaló

Ez is érdekelhet...