Újabb xboxos hardver bukkant fel Phil Spencer polcán, gyorsan ki is derült, hogy miről van szó – IGN Hungary

Már tudjuk, hogy ajánlott alaposan körülnézni, ha videós interjú készül Phil Spencerrel, hiszen az Xbox feje korábban a háta mögött lévő polcon rejtegette a még megjelenés előtt álló Xbox Series S egy modelljét, szóval a szemfüles nézők akár hasonló érdekességeket is kiszúrhatnak.

Ki is szúrtak, ugyanis Spencer nemrég felrakott egy képet a jól ismert polcról a Twitterre, amivel alapvetően a Fallout születésnapját szerette volna megünnepelni, de feltűnt a fotón egy apróság, ami talán érdekesebb volt a rajongók számára, mint Vault Boy szobra.

 

A legfelő polcon pihent egy Xbox-logóval ellátott kütyü, ami látszólag kisebb, mint egy Series S, és inkább egy stickhez hasonlít. Nem kellett sok idő a rajongóknak, hogy összekapcsolják a rejtélyes hardvert a Project Keystone-nal, ami a tervek szerint pont egy streaming stick lett volna.

Időközben a Microsoft eljuttatott egy közleményt a Digital Trends számára, amiben megerősítették, hogy a szóban forgó tárgy valóban a Keystone egy régi prototípusa, de a projekt erőforrásait inkább átcsoportosították az Xbox Cloud Gaminghez, így jelenleg nincs is mit bejelenteniük ennek kapcsán.

A rejtély tehát megoldódott, de ettől függetlenül továbbra is érdemes lehet majd alaposan szemügyre venni a Spencer által posztolt tartalmakat, hátha az egyik tényleg ismét spoileres lesz.

Ez is érdekelhet...