Nyerj egy hónap Xbox Game Pass Ultimate előfizetést! (x) – Gamekapocs

Az Xbox Game Pass Ultimate több száz konzolos és PC-s játék mellett még a Riot Games exkluzív jutalmaihoz is hozzáférést biztosít. Kis szerencsével pedig ingyen is belecsaphattok a játékba!

Nyerj egy hónap Xbox Game Pass Ultimate előfizetést! (x)

A markunkat ütötte néhány egy hónapos Xbox Game Pass Ultimate előfizetés, melyeknek most szerető gazdákat keresünk az olvasóink közt. A szolgáltatás több száz játékot felvonultató játékkönyvtára mellett most azok is jól járhatnak, akik megszállottan nyomják a Riot Games játékait. Az Xbox Game Pass Ultimate előfizetéssel rendelkező játékosok a Microsoft- és Riot-fiókjaik összekötésével hozzájutnak a League of Legends, a Valorant és a Wild Rift összes hőséhez, megkapják a Legends of Runeterra Foundations Setjét, és a Teamfight Tacticsban is várja őket pár kozmetikai jóság. A jutalmak teljes listáját itt találjátok.

Hogyan kapcsolhatod össze a felhasználói fiókjaidat?

A fiókok összekapcsolása egyszerű. Abban a pillanatban, ha valaki a PC-s Xbox alkalmazáson keresztül elindítja bármelyik Riot-játékot, rögtön felugrik a lehetőség a két fiók összekapcsolására, illetve új fiók létrehozására. Amint megtörténik az összekapcsolás, minden Game Pass által biztosított előny elérhetővé válik a fent említett játékokban. Az összekapcsolásról további tudnivalókat az alábbi oldalon találhattok.

Na, de térjünk is rá a nyereményjátékra! Ha játszottatok már nálunk, akkor ismerős lesz a menet. Ahhoz, hogy megnyerjétek az öt darab egy hónapos Xbox Game Pass Ultimate előfizetés egyikét, három kérdésre kell válaszolnotok. Egyik kérdés sem triviális, de a Riot-játékok rajongói előnyben lesznek, és persze a Google is a barátotok. A válaszok beküldésére január 27-én, éjfélig van időtök, másnap pedig ki is sorsolunk öt szerencsés nyertest. Hajrá!

A nyereményeket a Microsoft ajánlotta fel – ezúton is köszönjük nekik! 

Játékszabályzat

A nyereményjáték meghirdetője és lebonyolítója: a Gamekapocs kiadója, a Simactive Distribution Kft.

A sorsolás gépi úton történik azok között, akik mindegyik kérdésre helyesen válaszoltak. A nyertes e-mailen kerül kiértesítésre, nevét a játék oldalán közzétesszük. A játékos a nyereményjátékon való részvétellel elfogadja, hogy a játék lebonyolítója minden olyan játékost kizárhat, aki bármely módon manipulálni akarja a versenyt. A nyeremény készpénzre nem váltható, a nyereményjátékban résztvevő játékos semmilyen utólagos anyagi követeléssel nem élhet a játék lebonyolítójával szemben.

Tartalmi ügyfélszolgálat (ha a feltett kérdéssel, vagy a válaszokkal van gond)
Gamekapocs szerkesztőség: [email protected]
Ez is érdekelhet...