Mozgásban a Need for Speed Unbound – PlayDome online játékmagazin – PlayDome online magazin

Játék

Need for Speed Unbound

Minél többet látunk belőle, annál kevésbé hisszük el azt, amit látunk.

2022.10.19. 18:32 | GeryG | kategória: Játék

Néhány hete mutatkozott be a Criterion stúdiójában készülő Need for Speed Unbound, amely finoman szólva is megosztotta az évek óta egyébként is gyakran szekunder szégyenérzettől terhelt rajongótábort. A nagy újításnak ugyanis a cel shaded effekteket szánják, amelyek nem csak az átvezető videókban, de bizony a konkrét versenyek alatt is jelen lesznek (de ki lehet őket kapcsolni elvileg).

A játék kapott egy vadonatúj előzetest, amelyben immár bemutatkoznak a rendőrök is. A video elsősorban azt mutatja be, hogy miként lehet lerázni vagy feltartóztatni a rend éber őreit. Minél hatékonyabb valaki, minél nagyobb kockázatot vállal, annál nagyobb lehet a jutalma is, ha sikerrel jár.

A video tökéletesen illik a készülő játékhoz, hiszen úgy vágták meg, hogy elég nehéz legyen követni, mi is történik éppen a képernyőn. Mindenesetre a Need for Speed Unbound december 2-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 5 és Xbox Series X/S-re. Akkor kiderül, hogy ezek az újítások mennyire viszik majd sikerre a játékot. ■

Need for Speed Unbound

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló

Ez is érdekelhet...