Még többet kell várnunk a The Lord of the Rings: Gollumra, amit már többször is elhalasztottak – IGN Hungary

A Daedalic Entertainment láthatóan gondban van a The Lord of the Ring: Gollum fejlesztésével, mivel A Gyűrűk Ura világában játszódó lopakodós kalandnak már többször is elhalasztották a megjelenési dátumát. Ráadásul egy friss közlemény szerint még tovább kell várnunk rá, mint gondoltuk.

Mikor legutóbb elhalasztották a Gollum megjelenési dátumát, úgy volt, hogy 2022. szeptember 1. helyett valamivel később, a következő pár hónap során fog megjelenni. Nemrég viszont a játékot kiadó Nacon azt mondta egy pénzügyi jelentése során, hogy a Gollum a 2023-24-es fiskális évük során fog elkészülni. Ez az időszak 2023. áprilisától 2024. márciusáig tart, tehát még ha szerencsénk van, akkor is várnunk kell a Gollumra több mint két hónapot.

 

A játékban a gyűrűfüggő Gollamot fogjuk irányítani, aki A hobbit és A Gyűrűk ura történései közötti időszakban hajkurássza a drágaszágát. Vele leginkább lopakodni és mászni fogunk majd, illetve néha döntenünk kell majd, hogy két énje, Gollam és Szméagol közül melyikre hallgatunk inkább.

A 2019-ben bejelentett Gollam az eredeti tervek szerint 2021-ben jelent volna meg, de aztán 2022-re halasztották, valószínűleg azért, mert az előzetesei alapján a közönséget nem igazán nyűgözte le a játék. Egy ideig fennállt a veszélye, hogy az anyagi gondokkal küzdő Daedalic nem is tudja majd befejezni, de időközben a Nacon felkarolta a fejlesztést.

Forrás: DualShockers

Ez is érdekelhet...