Kiszivárgott képeken a Need for Speed: Unbound – Gamekapocs

Nem úszta meg újabb szivárgások nélkül a ma délután bemutatkozó Nedd for Speed: Unbound. Az idő előtt kikerült képeken láthatjuk a versenyjáték új, anime-szerű látványvilágát.

Ma délután 17:00-kor bemutatkozik a Need for Speed: Unbound, akik azonban nem bírnak addig várni, már most is láthatnak egy-két apró finomságot a játékból. Az első pletykák és az augusztusi szivárgások óta tudjuk, hogy az idei Need for Speed egészen egyedi, a sorozattól nem megszokott rajzfilmes látványvilággal érkezik majd, ezt pedig a japán Neowing oldalára idő előtt fellőtt képek sem cáfolják meg.

Egyértelmű, hogy a stilizált látványvilág a képregényekből, rajzfilmekből, azon belül is leginkább a japán animációs stílusjegyekből emel át elemeket. Nem csupán a járművek körül felvillanó effektek, a rajzolt füst vagy a szövegbuborékok, de a játékban szereplő karakterek dizájnja is teljesen újszerűen hat a korábbi Need for Speedek után, az utcai versenyzés rajongói pedig örülhetnek, hiszen a látottak alapján komoly hangsúlyt kap majd a verdák szénné tuningolása.

Az élesszeműek már kiszúrhatták, hogy az egyik fenti képen A$AP Rocky is feltűnik, aki a hírek szerint nem csak szereplőként, de természetesen a soundtracken is tiszteletét teszi majd. Egyelőre tehát ennyit tudtunk meg a várhatóan még idén decemberben megjelenő Need for Speed: Unboundról, de délután újra jelentkezünk a további hírekkel.

Ez is érdekelhet...