Készülhet már a The Last of Us Part III, megbízható helyről jött a pletyka – IGN Hungary

A megbízható filmes bennfentesként elhíresült ViewerAnon úgy döntött, meglepi valamivel a gamereket is, és Twitter-oldalán gyakorlatilag kijelentette, hogy Neil Druckmann következő játéka a The Last of Us Part III lesz, ami jelenleg már készülőben van a Naughty Dog műhelyében.

Sőt, ennyivel nem érte be a szivárogtató, és egy kérdésre azt is elárulta, hogy az Unchartedért másik csapat felel, a The Last of Us többjátékos spin-offja, a Factions pedig elsőként fog megjelenni. A stúdió vadonatúj IP-ja kapcsán viszont még ViewerAnon is bizonytalan.

 

Nyilván nem szabad hivatalos információkként kezelni ezeket az értesüléseket, de a szivárogtató felhívta a figyelmet arra, hogy korábban rengeteg pontos részletet árult el az HBO The Last of Us sorozatával kapcsolatban, és nem mellesleg ő volt az, aki először megemlítette a Crash Bandicoot 4 létezését is.

Tekintettel arra, hogy a stúdió utoljára 2020-ban hozott nekünk valóban friss játékot, tehát nem remastert vagy remake-et, nem annyira elképzelhetetlen, hogy már javában dolgoznak a következő nagy kalandjukon. Persze előtte még várhatóan megkapjuk a többjátékos The Last of Ust, de a sorozat népszerűségét elnézve nem volna túlságosan meglepő, ha valóban folytatódna Ellie története is.

Ez is érdekelhet...