Év játéka kiadást kap a Cyberpunk 2077 is – Gamekapocs

Habár a Cyberpunk 2077-et két évvel ezelőtt nem feltétlenül neveztük volna az év játékának, mára könnyen kiérdemelte ezt az önjelölt titulust. A legteljesebb kiadás érkezésére a Phantom Liberty megjelenése után számíthatunk.

Zavarba ejtően hepehupás start ide vagy oda, mára a Cyberpunk 2077 pontosan azzá a játékká vált, amire a megjelenésekor számítottunk. A jövő pedig izgalmas a CD Projekt RED futurisztikus szerepjátéka számára, hiszen idén ősszel bemutatkozott a V történetének első és egyetlen nagy sztorikiegészítője, a Phantom Liberty, amelyet a minden extrát tartalmazó Game of the Year Edition követ.

Ezt pedig nem más, mint a CDRP elnöke, Adam Kiciński árulta el a vállalat legfrissebb befektetői konferenciáján. Világos, hogy a The Witcher 3 komplett kiadása remek precedens volt üzleti szempontból, így ezt a modellt követi majd a Cyberpunk 2077 is. A különbség csupán az, hogy a lengyelek már nyíltan és világosan elárulták, hogy a Phantom Liberty lesz a Cyberpunk egyetlen nagy, fizetős expanziója, ellenben a The Witcher 3 Hearts of Stone és Blood and Wine csomagjaival.

“Ez a dolgok természetes rendje. Így tettünk a The Witcher 3-mal is, amely mindkét kiegészítője után végül az Év játéka kiadásként jelent újra meg, és azóta is így van a piacon. Ugyanez várható a Cyberpunk 2077 esetében is”. – magyarázta Adam Kiciński.

Ez is érdekelhet...