Előzetesen a No Man’s Sky Waypoint frissítése, valamint a Switch verziója – Gamekapocs

A No Man’s Sky 4.0-s frissítése, a Waypoint, valamint a játék Switch verziója is a mai napon jelent meg. Gameplay videókkal ünnepelték meg a készítők az alkalmat.

Folytatódik a No Man’s Sky támogatása, a Hello Games fejlesztői páratlan munkát végeznek, és sorról-sorra készítik el az ingyenes tartalmakat a 2016-ban megjelent, egy ideig hányattatott sorsú játékukhoz. A legújabb 4.0-s, név szerint Waypoint frissítés részeként újradolgozták az inventory rendszert, bevezetésre kerültek az úgynevezett mérföldkövek, melyek bónusz célt szolgáltatnak a játékosok számára, valamint egy új játékmóddal is bővült a játék. Ez utóbbi a Relaxed névre hallgat, mely a sandbox felfedezést helyezi majd előtérbe a túléléssel szemben. Ezen felül számos hiba is javításra került.

A No Man’s Sky Waypoint frissítése már elérhető PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre. Utóbbi platformra egyébként szintén ma jelent meg a játék, a launch trailerét lentebb lehet megtekinteni.

Ez is érdekelhet...