Egy régi klasszikus támad fel hamarosan, érkezik a rebootolt Ninja Gaiden – Game Channel

Jó híreink vannak a Ninja Gaiden-rajongók számára, hosszú évek kihagyása után a Tecmo kultikus nindzsás sorozata, a Ninja Gaiden egy vadiúj résszel bővülhet majd, bejelentették ugyanis a legújabb epizódot, ami rebootolja majd az egész szériát.


A sorozat három epizódját összefogó, 2021-ben megjelent Ninja Gaiden: Master Collection óta nem nagyon hallatott magáról a a Team Ninja legendás szériája, ami még 1988-ban indult el világhódító útjára. A nemrégiben rendezett Korea G-Star kereskedelmi konferencián viszont a Team Ninja csapata megtörte végre a csendet, a Ninja Gaiden sorozat hamarosan visszatér, méghozzá egy reboot formájában érkezik majd a következő epizód.

A projekttel kapcsolatban még semmilyen lényegi információt nem osztott meg a csapat, akik emellett jelenleg is dolgoznak két játékon, méghozzá a Wo Long: Fallen Dynasty és a Rise of the Ronin című kaszabolós programokon. További jó hír viszont, hogy a Dead or Alive-széria is visszatér majd valamilyen formában a közeljövőben, szóval a Team Ninja háza táján egészen biztosan nem fognak unatkozni a srácok.

Ez is érdekelhet...