Egy exkluzív búcsújátékkal és egy régóta várt funkcióval köszön el a Google Stadia – Game Channel

Néhány nap és végleg lelövi a Google a felhőalapú játékplatformját, a Google Stadiát, a leállás előtt viszont kapunk búcsúzóúl egy utolsó Stadiás játékot, valamint végre valahára a Stadia kontrollerek is megkapták a régóta várt “extra” funkciójukat.


Alig néhány nap és végleg leáll a Google Stadia, 2023. január 18-tól, jövő szerdától nem lesz elérhető a felhőalapú játékplatform. A fejlesztők búcsúzóúl teljesítik végre a közösség régi vágyát, Bluetooth-támogatást kapnak ugyanis a Stadia kontrollerek. A vezérlők eddig csak Wi-Fi hálózaton keresztül tudtak csatlakozni az eszközökhöz, szerencsére ezt a hiányosságot hamarosan orvosolják a fejlesztők egy frissítéssel.

Egy utolsó játékot is kapunk Worm Game címmel, amit eredetileg a Stadia Team készített tesztelés céljából. Az ügyességi játék a régi Snake korszakot idézi meg, egyre nagyobbra növekedő gilisztánkkal kell gyümölcsöket felfalnunk, miközben kikerüljük az akadályokat. A leírás szerint a játék már 2019-óta létezik, ezzel tesztelték a platform számos funkcióját, most pedig ezzel szeretnének köszönetet mondani a játékosoknak a támogatásért.

Az ügyességi játékot ide kattintva tudjátok ingyenesen kipróbálni.

Ez is érdekelhet...