Decemberben debütál az Oppo Find N2, a kategóriája legkönnyebb telefonja lehet – NapiDroid

Jelenlegi ismereteink szerint az Oppo legalább két hajlítható okostelefonnal készül, amelyeket a közeljövőben leplezhet le. Az egyik egy flip kialakítású mobil lesz, ami állítólag a Find N Flip névre fog hallgatni, a másik pedig a tavalyi Find N modell folytatása, vagyis a Find N2. Nemrégiben kiszivárgott néhány képernyőkép, amelyek megerősítik az N2 specifikációinak egy részét, illetve az egyik bennfentes már azt is tudni véli, hogy mikor mutatják be a készüléket.

Az Oppo Find N2 120 Hz-es képfrissítési frekvenciát, 12 GB RAM-ot, valamint 256 GB háttértárat kínál majd, valószínűleg egy Snapdragon 8+ Gen 1 lapkakészlet mellett. A hajlítható mobil várhatóan fel lesz vértezve a MariSilicon X NPU-val, megkapja a gyártó saját fejlesztésű, mesterséges intelligenciára épülő zajcsökkentő algoritmusát, a Night Video-t és további kamerás fejlesztéseket.

További érdekesség, hogy az Oppo Find N2 állítólag kevesebbet fog nyomni 240 grammnál, vagyis az ilyen horizontális kialakítású hajlítható készülékek között a legkönnyebb lehet.

A népszerű szivárogtató, Digital Chat Station pedig úgy tudja, hogy a hajlítható okostelefon decemberben debütál, akárcsak az előző modell tavaly. Feltételezései szerint az Oppo Reno 9 mobilokat még ebben a hónapban le fogják leplezni a nagyérdemű előtt, ami azt jelenti, hogy a közeljövő nem lesz híján Oppo-specifikus bejelentéseknek. Sajnálatos módon a Find N nem jelent meg a kínai határokon kívül, így aztán most csak reménykedhetünk, hogy a gyártó az újabb modell(eke)t illetően dédelget néhány, a globális piaccal kapcsolatos tervet.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Ez is érdekelhet...