Bemutatkozott az Overwatch 2 legújabb hőse, az omnic robothadvezér, Ramattra – Game Channel

Hamarosan újabb hőssel bővül a Blizzard hősös lövöldéjének a második epizódja, az Overwatch 2, hangulatos előzetessel mutatkozott be a következő játszható karakter, Ramattra, akinek a képességeiből is kaptunk egy kis ízelítőt.


A döcögős rajt ellenére kezd magára találni az Overwatch 2, a számos event, halloweenes frissítés mellett új hős is érkezni fog hamarosan a december 6-án startoló második szezonnal. A hamarosan érkező új tankos robot karakter pedig nem más, mint Ramattra, akihez kaptunk egy, a hős háttérsztoriját bemutató videót.

A karakter eredetileg egy omnic hadvezér volt, majd Zennyattához hasonlóan próbált az emberiséggel együtt élni harmóniában. Miután rájött arra, hogy ez a békés együttélés nem lehetséges, a Null Sector omnic frakció vezetőjeként kirobbantotta a gépek lázadását.

Ramattra képességeit tekintve egy pajzsokat használó, távolsági tank karakter lesz, azonban van egy sötét oldala, egy Nemesis formája, amivel megnő a mérete és átalakul közelharci hőssé. Ramattra debütálásásra már nem is kell sokáig várnunk, december 6-án érkezik a második szezonnal a hős egy új pályával és kozmetikai elemekkel karöltve.

Ez is érdekelhet...