Az első Metal Gear Solid 3 előzetest közzétették a Twitteren, és gyorsan törölték – Androbit techmagazin

Korszerűsítés: Nyomozás alatt áll, de úgy tűnik, hogy az alábbi előzetesnek legalább egy része az Unreal Engine 5 Quixel eredeti videójából származik. itt, ami megkérdőjelezné annak integritását. Ez nem változtat a Virtuous által kidolgozott Metal Gear Solid 3 Remake életképességén (a videót egy héttel a Virtuous stúdióturnéja előtt tették közzé, amely egy érdekes könyvet tartalmaz).


Régóta pletykálják, hogy Virtuous (egy jól ismert fejlesztő/porter) dolgozik a Metal Gear Solid 3 Remake for Konami-n.

Erről először a VGC Később egy LinkedIN-profil is megerősítette, hogy a cég 2018 óta dolgozik az AAA-játék remake-jén.[triple-A] Művészeti szintű minőség, 4K grafika és „még mindig darab rombolás”.

Most úgy tűnik, hogy megkaphatjuk a játék első előzetesét a Virtuous privát Twitter-fiókjából, amely láthatóan közzétett egy előzetes videót, amelyből kiderül, mi volt az első pillantásunk a dzsungel környezetébe a játékból, valamint egy sor Morse-kódot is. a dátum “december 8”, ami ugyanaz a Game Awards Day.

Mindez nem csak azt a tényt erősíti meg, hogy a Metal Gear Solid 3 Remake úton van a Virtuoustól, hanem azt is, hogy több mint egy hónap van hátra ahhoz, hogy a The Game Awardson bemutathassuk. A Metal Gear Solid 3 remek kiindulópont lenne a sorozat új rajongóinak, mivel a játék 31 évvel az eredeti Metal Gear játék eseményei előtt játszódik.

A Game Awards átadására december 9-én, pénteken kerül sor. Ez általában remek napszak az ausztrálok számára, de értesítjük, ha többet tudunk.

Ez is érdekelhet...