A The Last of Us Part 1 rajongói összezavarodtak Joel fotójától – theGeek

A The Last of Us Part 1 rajongói felfigyeltek egy fotóra Joel irodájában, ami miatt vakargatják a fejüket, vajon ki lehet a képen.

A The Last of Us Part 1 megjelenése óta a rajongók sokkal többet tudhattak meg és fedezhettek fel Joelről és Ellie-ről új kontextusbeli nyomok, jobbnál jobb kiemelések révén, és így tovább, a legutóbbi pedig egy nagy kérdőjelet állított a rajongók elé. Néhány rajongónak feltűnt egy esküvői fotó Joel irodájában, és bár elég könnyű átpillantani rajta, hatalmas kérdést vet fel: kik ők?

Az új részletek közül például a The Last of Us 1. része megerősíti Joel korát, köszönhetően az útlevelének nagy felbontású textúráinak, míg néhány új húsvéti tojás egyszerűen csak vicces bólintások. Mindez azonban nem olyan rejtélyes, mint az esküvői fotó.

A férfi belőtt hajkoronája és a fotó általános megjelenése alapján a The Last of Us rajongói leginkább néhány dologban tűnnek biztosnak: a fotó úgy tűnik, hogy a 80-as/90-es évekből származik, míg a férfi biztosan nem Joel és nem is Tommy. Sok rajongó próbálta kitalálni, hogy ki lehet, sőt, egyesek még azt is állítják, hogy Joelnek volt egy matt szőke korszaka, de nehéz biztosra menni. A rajongók tudják, hogy Joel a 80-as évek elején született, így lehet, hogy a 90-es évek végén nősült. Neki és feleségének végül is korán megszületett Sarah, így ez látszólag egybevágna. Egyesek szerint Joel szülei, de ez persze azt jelentené, hogy a fotó a 90-es évek előttről származik. Egy vicces, bár valószínűtlen válasz, hogy ez az a stock fotó, ami a képkeretben volt.

Egy másik válasz szerint Joel egyik barátja lehetett, vagy egyesek szerint egy The Last of Us Part 1 fejlesztőjének “húsvéti tojása” lehetett. A fejlesztők néha “becsempészik” ezeket, és szép megemlékezés lenne egy kollégáról és/vagy egy házasságról. Egyelőre bizonytalan, hogy ez a húsvéti tojás valóban jelent-e valamit, vagy csak egy újabb véletlenszerű adalék a játékhoz.

A The Last of Us 1. része például egy új Mortal Kombat 2 húsvéti tojással egészítette ki a Left Behindot, és bár ez egy klassz bólintás a szeretett sorozatra, mégis csak egy véletlenszerű kiegészítés a játékhoz. Hogy kik ezek a házas emberek, és hogy fontosak-e, az továbbra is nagy kérdés, de nem valószínű, hogy a rajongók egyhamar biztosan megtudják.

Forrás: GameRankings

Spread the love

Ez is érdekelhet...