20 éves az EVE Online – Gamekapocs

A játékot készítő CCP Games ezalkalomból két kiegészítőt, illetve számos eseményt és fejlesztést tervez erre az évre.

Szinte hihetetlen, de idén tölti be huszadik évét az EVE Online MMORPG. A készítők nem tétlenkednek, egy 12 hónapos roadmapet vázoltak fel, amely elmondásuk szerint csupán érintőlegesen mutatja mindazt, amire készülnek.

A legutóbbi, nyári kiegészítő, az Uprising történetét fogják követni. Az év elejét frakcióközi háborúskodással és hadjáratokkal, valamint holdújév eseménnyel indítják, illetve még januárban Excel-integrációt tesznek elérhetővé az Omega-szintű előfizetők számára, egyelőre zárt béta formájában. Ezáltal a játékosok adatokat exportálhatnak ki egy Excel-kiegészítő segítségével, így átláthatóbbá téve az információt, ami kulcsfontosságú a játékban.

Az idén két kiegészítő is érkezik még a játékhoz a második, illetve a negyedik negyedév elején, mindkettő várhatón az Uprising történetét viszi tovább.

Természetesen a nagyívű tartalmi fejlesztéseken kívül audiovizuális téren is folyamatosan javítják a játékot, még a kezelő felületet is átszabták és a visszajelzések alapján csiszolják.

Ez is érdekelhet...