Megvan a magyar válogatott Varga Roland új klubja – Rangadó

A román élvonalban szereplő Sepsi OSK a Facebook-oldalán jelentette be, hogy a 24-szeres magyar válogatott Varga Roland a csapatnál folytatja.

Egy évre szóló szerződést írt alá klubunkkal, hosszabbítási opcióval

– olvasható a bejegyzésben a nem elhanyagolható részlet.

A 32 éves szélső karrierje elég érdekesen alakul, mert miután létszámfelettivé vált a Ferencvárosnál (amellyel négyszer volt magyar bajnok, egyszer az ETO-val is megnyerte az NB I-et), az MTK-hoz igazolt, ahol olyan teljesítményt produkált, hogy bekerült a 2021-es Európa-bajnoki keretbe, igaz csak egyszer lépett pályára csereként. Utána az Egyesült Arab Emirátusokba igazolt, legutóbb pedig a lengyel Termalica játékosa volt, igaz, mindössze 41 játékperc jutott neki.

A Sepsi a Konferencia Liga-selejtezőben szerepelt, de a harmadik körben kiesett.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Ez is érdekelhet...