Az Újpest csapatkapitánya botrányosnak nevezte a ZTE elleni meccsen mutatott játékot – Rangadó

A Zalaegerszeg hazai pályán egygólos győzelmet aratott az Újpest felett a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójának szombat esti mérkőzésén.

A lila-fehérek már az első félidőben sem játszottak rosszul, majd térfélcsere után emberelőnybe kerültek, így a ZTE védekezésre rendezkedett be. Ennek ellenére képtelen volt betalálni az Újpest, sőt alig jutott el helyzetig, pedig majdnem egy félidő állt rendelkezésre az egyenlítéshez. Nem csoda, hogy a vendégek csapatkapitányától, Csongvai Árontól elsőként azt kérdezte az M4 Sport riportere, mi hiányzott.

Ezen a mérkőzésen minden. Ez botrányos volt! Az egy dolog, hogy nem tudtunk gólt rúgni, de úgy éreztem, ma semmi sem stimmelt. Ebben a bajnokságban volt már pár mérkőzésünk, amelyen emberelőnyben, vagy mezőnyfölényben játszottunk, de képtelenek vagyunk kihasználni ezt a lehetőséget. Hetek, hónapok óta tudjuk, hogy ez a probléma, de nem tudunk változtatni

– felelte a csapatkapitány, akivel később Milos Kruscic vezetőedző is megegyező választ adott saját interjújában.

Az Újpest legutóbbi négy mérkőzésén mindössze egy pontot szerzett és az utolsó helyre is visszacsúszhat, ha a Vasas legyőzi vasárnap a Debrecent.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Ez is érdekelhet...