Ancelotti Szoboszlait és a magyar válogatottat dicsérte a Real BL-meccse előtt – Rangadó

Kedden Leipzig-Real Madrid mérkőzés lesz a Bajnokok Ligája csoportkörében, a címvédő edzője, Carlo Ancelotti pedig hétfőn megtartotta a szokásos sajtótájékoztatóját. Több témát is érintett, közte a spanyol csapatot sújtó sérüléshullámot, valamint jutott egy kis idő a rivális lipcseiek, valamint Szoboszlai Dominik, Marco Rossi és a magyar válogatott méltatására is.

[A Lipcsének] nagyon jó játékosai vannak. Követem a magyar válogatottat, mert olasz a kapitány és fantasztikus, amit csinálnak. Szoboszlai Dominik egy erős, jó képességekkel rendelkező labdarúgó, fontos szerepet fog betölteni a mérkőzésen is

mondta a sztáredző az újságíróknak.

A Real Madrid már biztosan továbbjut a csoportjából, ugyanakkor az még nyitott kérdés, hogy hányadik helyen. A fordulót a második pozícióból váró Lipcse is bebiztosíthatja helyét akár már most a 16 között, ehhez azonban nyernie kéne a címvédő ellen, miközben a Sahtar Donyeck nem szerez pontot a Celtic otthonában. Szoboszlaiék a csoportkört majd Varsóban, az ukrán csapat ellen zárják.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Ez is érdekelhet...