A kispadon cigizett, felfüggesztette klubja a belga klasszist – Rangadó

Határozatlan időre felfüggesztette klubja, a Royal Antwerp Radja Nainggolant, aki a legutóbbi bajnoki előtt a kispadon dohányzott.

A 34 éves középpályásról régóta tudni, hogy dohányzik, korábbi római csapattársa, Leandro Castan mondta Nainggolanról, hogy az olasz klubnál időnként kilógott a másodedzővel rágyújtani.

Az öntörvényű focistának amúgy is volt már a rovásán, mivel pár nappal a mostani eset előtt jogosítvány nélkül vezetett, a rendőrök pedig lekapcsolták.

A 30-szoros belga válogatott játékos a féliődben ugyan beállt a Standard Liége elleni, 3-0-ra elveszített meccsen (már a 9. percben kialakult a 3-0-s végeredmény), de a felfüggesztés miatt bizonytalan, hogy mikor játszhat ismét. Nainggolan a mostani idényben 12 bajnokin 1 gólig és 1 gólpasszig jutott.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Ez is érdekelhet...