Egy bőröndben, a házuk udvarán találták meg a 12 éves kislány feldarabolt holttestét – Infostart.hu

Diákvízummal élt Franciaországban az az algériai nő, aki ellen vádat emeltek gyilkosság miatt. A huszonéves nő vízuma azonban már lejárt, tehát illegálisan tartózkodott Párizsban – írja az Origo. Vádat emeltek egy 43 éves, szintén algériai származású társa ellen is.

A kislányt egyes források szerint megcsonkították. Ami biztos: egy bőröndben egyszerűen kidobták a szerencsétlen kislány holttestét. Múlt héten, pénteken éjjel találták meg a gyerek maradványait – ez már a Telex cikkéből derül ki.

Mind a két lap hosszasan taglalja, hogy a gyerek pár percre lakott az iskolájától, és ezen az úton tűnt el. Pontosabban a feldarabolt holttestét a lakásuknak helyt adó házban találták meg.

Lola Daviet (Gotó: Facebook/Delphine Daviet)
Lola Daviet (Fotó: Facebook/Delphine Daviet)

A hivatalos boncolás azt egyértelműsítette, hogy a gyerek megfulladt, talpára pedig a 0 és az 1 számokat írták. Ez utalhat arra, hogy szervkereskedők megbízásából ölték meg. Mindenesetre az Origo úgy fogalmaz, hogy egyes források szerint a 24 éves nő korábban azzal dicsekedett, hogy emberi szerveket árult. A hatóságok ezt nem tudták megerősíteni.

Nyitókép: REUTERS/Gonzalo Fuentes

Ez is érdekelhet...