Deutsch Tamás is reagált Szalai csodagóljára és a nagy magyar győzelemre – Liner.hu

Németország még csak pontot sem szerzett a saját otthonában, addig a magyarok hárommal térhettek haza.

Nem maradt reakciók nélkül a péntek este, és mint az várható volt, Orbán Viktor miniszterelnök is az elsők között gratulált. Tudhattuk jól, hogy a németeknek nem lesz egyszerű dolga, de arra talán nem sokan számítottak, hogy még csak góljuk sem lesz.


Soron kívül

Zelenszkij megerősítette: Ukrajna légvédelmi rakétákat kapott az Egyesült Államoktól

Márpedig ez történt, többek között Gulácsinak is köszönhetően, aki stabil védett, de az egész csapat jól védekezett, illetve támadott. Akár több góllal is nyerhettünk volna, ugyanakkor így talán még szebb ez a siker Szalai rendkívül látványos mozdulatával.

A mozdulat végül három pontot ért, és jó esélyünk van arra, hogy Olaszország ellen bebiztosítsuk a csoportelsősségünket. Ez már pénteken sikerülhetett volna, ám mivel az olaszok legyőzték az angolokat, nyitott maradt a kérdés.

Deutsch Tamás szintén figyelte az eseményeket, kedveli a futballt, a magyar válogatottat, és rendkívül boldog azért, amit látott. A reakciója is ezt erősíti meg, és megjegyezte, ha az ellenfeleinknek is ugyanolyan szabályok szerint kell játszaniuk, akkor még a németeket is le tudjuk győzni.

„ Szalai, csodagól, CSAPAT, GYŐZELEM! Köszönjük! Ha az ellenfeleinknek is ugyanolyan szabályok szerint kell játszaniuk, akkor még Németországot is le tudjuk győzni! Ennyi” – tette hozzá a posztjában a Fidesz politikusa.

Ez is érdekelhet...