Ittas Vezetés – Jogosítvány Mentőcsomag

Már csak eddig érhető el:

Ittas gépjárművezetés miatt böngészi az internetet?
Tudja meg most a teljes igazságot, 45 percen belül!

“Semmi gond, hamar hazaérek, nem fognak igazoltatni” – gondolta Ön, amikor elindult!

...És most, hogy nem így alakult, izgatottan keresi a lehetőségeket, hogy mit is kellene tennie…

De milyen információs tévutakra juthat el, amikor elkezdi a lehetőségeit kutatni?

  1. A rendőrök, akik igazoltatták: Ön is kérdezte tőlük, hogy mire számíthat?
    És mit válaszoltak? Hogy a körülményeket figyelembe véve, esetleg egy magasabb pénzbüntetésért, kevesebb eltiltással végződhet az ügy, hiszen büntetlen előéletű, ráadásul együttműködő volt?

  2. Vagy az ismerettségi körében van, aki már ittasan vezetett?
    És bíztatta Önt arra, hogy azonnal keressen ügyvédet? Vagy éppen lebeszélte róla? Neki mitől lett ‘jobb’ vagy rosszabb a helyzete, és pontosan milyen utakat járhatott be?

  3. Az interneten Ön körbejárta már a fórumokat és a közösségi oldalakat? Mikkel találkozott? Az “…örökre elvenném minden ittas vezető jogosítványát, és börtönbe zárnám…” típusú hozzászólásokkal? Esetleg a “…szerintem 1-2 évre számítson, pár százezer forintos pénzbüntetésre és utánképzésre…” jellegű, használhatatlan kommentekkel?

  4. Látta már az ügyvédi irodák, jogtanácsosok, tömeges hírdetéseit? “…Majd mi megmondjuk a várható büntetését, és ha sürgősen felkeres minket, meg is mentjük a következményektől! …”

Legyen óvatos! A szorult helyzetben levő embert, könnyű befolyásolni!

Vannak olyan ittas vezetők, akik a várható következmények elkerülése érdekében, irreálisan magas összegeket fizetnek ki különböző ‘ajánlatokért’, amelyek a jogosítvány gyors visszaszerzését ígérik. Előfordult már olyan is, hogy állásából kizárt, volt rendőr élt vissza az emberek bizalmával, és így vett át nagy összegeket ‘az elintézésért’, de akad olyan eset is, amikor az ittas vezető, hivatalosan fizetett ki – több százezer forintot – a jogi képviseletéért, de végül egyáltalán nem azt kapta, amire számított, vagy amit ‘ígértek’ neki!

Ön viszont már csak egy lépésre van annak a speciális ismeretnek a megszerzésétől, amely információk segítségével tökéletesen tisztán láthatja, mi is a gyakorlati valóság, és hogy vajon merre lehet a segítség – vagy merre nem…

Már csak eddig érhető el:

Lásson tisztán azonnal! Szerezze meg perceken belül, ezt az egyetlen, különleges és pótolhatatlan információs anyagot, amely már számtalan ittas vezető sorsát változtatta meg!

Vásárolja meg most, hogy a döntéseit és lépéseit, később ne kelljen megbánnia!

A várható kiadások sorában, ez a tétel lesz garantáltan a legelenyészőbb, ugyanakkor óriási tévutak bejárásától mentheti meg Önt és a pénztárcáját, a jogosítványát, az idejét és az idegrendszerét…

És ez még nem minden!

A csomag megvásárlásához most ingyen adjuk azokat a bianko iratokat, amelyekkel az ittas vezetőket védő ügyvédek dolgoznak, és több százezer forintot kérnek el értük!

Már csak eddig érhető el:

Már csak eddig érhető el:

Ez is érdekelhet...