Óvodás hisztis kislány! – Kiakadtak a nézők az X-Faktor új mentorára – Borsonline

Természetes, ha egy műsor szereplőit nem feltétlenül szereti mindenki, mint ahogy az is, ha egy tehetségkutató zsűrijébe újonnan bekerülő tag nem kap akkora szeretetet a közönségtől, mint a “régiek” – az azonban mindezek fényében is szembetűnő, mennyire nem nyerte el a közönség tetszését Herceg Erika, aki új ítészként érkezett ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás-Dallos Peti mellé Csobot Adél helyére az X-Faktor 11. évadába.

Elég csak a második válogatónál tartó műsor Facebook-oldalára ellátogatni, és máris érthető lesz, mire gondolunk: az itt fellelhető posztok ugyanis túlnyomó többségben az ex-Playmate énekesnő személyével foglalkoznak, méghozzá nem túl hízelgő fényben feltüntetve őt.

Istenem, ezt az ostoba nőt kell nézni. 

A kedvenceim a válogatók, de ez az Erika annyira gáz, hogyha továbbra is az ostobát játssza, akkor ki fogom kapcsolni, mert nagyon irritáló, amit csinál – írta egy kommentelő a szombati adással kapcsolatban.

– Jó, hogy van három hozzáértő zsűri, aki viszi a műsort! Ez a nő nulla, nem zsűri. Óvodás hisztis kislány. Eddigi legrosszabb női zsűri – fogalmazta meg kritikus véleményét egy másik néző.

Egymás alatt sorakoznak az énekesnőt kritizáló kommentek

Azt egyébként többen elismerik, hogy Erikának jó hangja van, ám teszik hozzá egyszerűen nem illik a műsorba. Volt olyan is, aki felvetette: őt kellene kiszavazni. Hangsúlyozzuk: nem az a meglepő, hogy vannak negatív vélemények, ezek jelenléte a XXI. században, a közösségi felületeken sajnos elkerülhetetlen, bármilyen jó produkciót is tegyen le valaki az asztalra. A megdöbbentő ezek száma, illetve az, hogy szinte csak ilyen hozzászólások sorakoznak egymás alatt.

Valaki egyébként még azt is megemlítette: a mentor-énekesnő mindent megtesz, hogy felkeltse Puskás Peti figyelmét. Vajon valóban így lenne?

Van kommentelő, aki szerint Erika egyszerűen Puskás Petire hajt
Ez is érdekelhet...