Napi horoszkóp 2022. szeptember 24.: a Skorpió megnyugszik, a Bak ne foglalkozzon a pletykákkal – Astronet

A Nyilas nagyon szerencsés lesz, és ez már szombaton is megnyilvánulhat valamiben. Napi horoszkóp következik szombatra.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Akármilyen világosan látod is a megoldást mások gondjaira, ne akarj kéretlenül tanácsokat osztogatni. Ezzel csak elveszíted az emberek bizalmát. Akkor semmit nem mondanak el, ha okoskodsz, vagy ha úgy tűnik, hogy azt teszed. A meghallgatás a lényeg.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Nap már a Mérleg jegyében jár, vénuszi jegyben, ez neked nagyon kedvező napot és periódust jelez. Most nagyon felerősödik a kisugárzásod, és sokan vonzónak találnak. Ha szingli vagy, most sokat ismerkedhetsz.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Érdekes emberrel hozhat ma össze a sors. Nem kell valami nagy dologra gondolni, lehet, hogy csak egy futó beszélgetésre számíthatsz, de lehet hosszabb barátság is belőle. Az biztos, hogy egy új gondolat azért megfogan benned.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A sértődékenységed is lehet az oka annak, hogy párkapcsolatod nehézkessé vált az utóbbi időben. Nem kellene minden rossz szónak akkora nagy jelentőséget tulajdonítani. Azzal meg még többet rontasz a helyzeten, ha folyton ezen lovagolsz. Nézd a jót is – a Mérleg Nap pozitív energiákat jelez.

Rák havi horoszkóp

napi horoszkóp
Napi horoszkóp 2022. szeptember 24. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Minél őszintébben és határozottabban viselkedsz, annál inkább célt érhetsz. Ám ez nem jelenti azt, hogy gátlástalanul szókimondónak, vagy éppen zsarnokoskodónak kellene lenned. Vékony a határ, de te érzed, hol húzódik!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Te kitartó és megbízható vagy, és ezért ugyanezt várnád el a családtagjaidtól, leginkább persze a párodtól. Ha azonban ez túlzott számonkéréssel párosul, akkor sajnos éppen az ellenkezőjét érheted el vele, mint amit szeretnél. Legyél előzékenyebb, segíts először te!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Javítanod kellene a kommunikációdon. Habár a munkahelyeden ez szuper jól megy neked, az otthonodban, éppen a családodban nagyon döcögősen megy ez a dolog. Az már nem út, hogy mindent magadba fojtasz, hogy valakit meg ne sérts. Állj ki az érdekeid mellett!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Nehezen találtál magadra mostanság, annyi felől érkeztek a kihívások, feladatok. Ma lesz alkalmad egy kicsit elmélyülni a csendben, a nyugalomban, és szinte érzed, ahogy simulnak ki az idegeid. Több ilyet kellene beiktatni!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A szerencse kegyeltje vagy. A mai napon szinte maguktól megoldódnak olyan problémáid, amikről álmodni sem merted volna, hogy valaha túl leszel rajtuk. A megkönnyebbülés kellemes érzését használod arra, hogy te is segítesz valakinek.

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Bár úgy teszel, mintha nem érdekelne, valójában zavar, hogy mit beszélnek mások rólad. A füledbe jut ugyanis néhány rosszindulatú megjegyzés. Ne foglalkozz velük! Csak azokkal törődj, akik szeretnek téged!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Általában igazán szókimondó vagy, és ez nem is baj, ma azonban jobban meg kellene fontolnod, mit is mondasz és kinek. A hangsúly is sokat számít. Próbáld meg több kedvességgel, empátiával, az sokkal jobban működik.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Állandó időhiánnyal küzdesz, és ez most, hétvégén tűnik leginkább a szembe. Mindent két napra besűríteni lehetetlen. Próbálj meg rangsorolni, hogy a pihenésre is jusson végre idő!

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet...