Napi horoszkóp 2022. október 27.: az Ikrek áldást kap, a Szűz elengedi a múltat – Astronet

A Halak legyen óvatos minden információval, mert nagy a megtévesztés esélye! Napi horoszkóp következik a csütörtöki napra minden csillagjegynek.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Sikerült megint olyan célt kitűzni magad elé, ami csak igen nehezen elérhető a jelenlegi helyzetedben. Pedig keményen dolgozol, hogy megálld a helyed, és mégis folytonos elmaradásban vagy. Módosíts az elvárásaidon!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Nem érdemes tovább rágódnod a múlton. Engedd el a sebeket. Minél hamarabb teszel így, annál gyorsabban nyílik új virág a szívedben. Valaki már nagyon közel van hozzád, ha nem a múlton rágódnál, már látnád.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Magad sem gondoltad volna, hogy ilyen jól alakulnak a dolgaid. Meglepődsz, és a meglepetés ereje szerencsére az egész nap folyamán kitart. Amibe ma belekezdesz, az nagy valószínűséggel sikeres lehet. Áldást kapsz az égiektől. Használd ki a jó csillagaidat!

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A szerelem, a barátság és a szeretet ma első helyre kerülhetnek az életedben. A munkád most egy kicsit háttérbe szorulhat. Te amúgy sem tudsz  elfeledkezni a kötelezettségeidről, de a robot az nem ugyanaz. Lazíts!

Rák havi horoszkóp

október 27
Napi horoszkóp 2022. október 27. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Egy ismerősöd kezd másként viselkedni veled szemben. A viszonyotok változik, és téged ez egy kissé zavarba ejt, mert kezded elveszíteni az irányítást. Pedig most éppen azt kellene megtanulnod, hogy hagyd magad sodortatni az árral.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma az elfogadás és a megbocsátás lehet az elsődleges az életedben. Remélheted, hogy ez ma sikerülni fog.. A szerényeknek és a szelídeknek könnyebb, mert nem harcolnak feleslegesen.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma minden lehetőséged megvan arra, hogy végre boldognak érezhesd magad. Ha mégsem így van, akkor az okokat magadban (is) kell keresni. Fájdalmas a szembenézés, de az egyetlen lehetőség a továbblépésre.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A Skorpiók mindig készek a küzdelemre. De ma még önmagukon is túltesznek. Vigyázz, nehogy olyanokat is megbánts, akikkel együtt kell dolgoznod. Ha képtelen vagy az együttműködésre, akkor ma inkább a magányos munkálkodást válaszd.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma helyrehozhatsz egy régi barátságot, amely valami vita miatt a múltban megszakadt. Ennek persze az a feltétele, hogy el tudd magadban engedni a sértődöttséget. Legyél kiscsit most alázatosabb! Nem mindig neked van igazad.

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Olyan helyzetbe kerülhetsz a mai napon, amelyben az emberismeretedre nagyobb szükséged lesz, mint valaha. Tisztán látsz dolgokat, használd fel jóra a tudásodat. Sokat segíthetsz most másoknak is ezzel a képességeddel.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Rajtad múlik, hogy egy kitörőben levő családi veszekedésnek az elejét tudod-e venni, vagy még inkább olajat öntesz a tűzre. Ha az első felcsattanást megállod, akkor nagy valószínűséggel békében és szeretetben telik a délután.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Véletlenül a tudomásodra jutnak bizonyos információk, de eszedbe ne jusson továbbadni őket! Különösen, ha csak fél füllel, az utcán hallottad, vagy akár kifejezetten neked is pletykálták, nagyon nagy a torzítás veszélye. Ne te legyél a tévedés forrása!

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet...