Napi horoszkóp 2022. október 22.: a Kos tartsa meg a titkait, a Mérleg sok jót kap – Astronet

Az Oroszlán szombaton furcsa, vagy meglepő helyzetekbe keveredhet. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Az üzleti és szerelmi ügyekről jobb lenne, ha most egy árva szót sem szólnál. Ha ma este baráti társaságba mész, és esetleg fogyasztasz némi alkoholt, könnyen kikotyoghatsz titkokat, melyekről jobb lenne hallgatni. Inkább ne igyál, ha így hat rád az alkohol.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Azt mondják, aki szerencsés a kártyán, az vesztes a szerelemben. Hát te most ugyancsak így érezheted magad. Ám ez talán azért is így van, mert az anyagiasság miatt elnyomod a saját érzéseidet. Ha ezen változtatsz, fordulhat a kocka.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Jól teszed, ha ezt az időszakot a kapcsolatépítésre használod fel. Minden ismeretség, amit mostanában kötsz, előbb-utóbb a hasznodra lehet. És ráadásul most szellemileg és intellektuálisan is sokat adhat neked egy-egy beszélgetés.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A mai napon csak azokat az embereket tudod elviselni magad mellett, akik hasonlóan gondolkoznak, mint te, akikkel igazán egy hullámhosszon vagytok. A párod az egyik, s a legközelebbi barátaid lehetnek még ilyenek. Nagy bölcs beszélgetéseket kezdeményezhetsz velük.

Rák havi horoszkóp

napi horoszkóp
Napi horoszkóp 2022. október 22. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Furcsa, szélsőséges vagy nagyon vicces helyzetekbe keveredhetsz a mai napon. Ezzel még önmagadat is meglepheted, hát még a párodat. De hamar ráéreztek mind a kaland ízére, és a helyzet humorára.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A mai napon minden eddiginél fontosabbá válhat a függetlenséged, és az, hogy szabadon ki tudd fejezni a mondanivalódat. Most a szokásosnál is nagyobb mértékben igényled az előnyt és az elismerést. Meg is kapod.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Igazán nemes gesztusra számíthatsz ma egy olyan ember részéről, akit eddig még talán nem is ismertél. Jó alkalom ez a nap a kapcsolatteremtésre, a külvilág felé való nyitásra. Az utóbbi időben nagyon begubóztál. Most változtass ezen!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A jegy szülöttei egyik sikert arathatják a másik után. Az emberek vonzódnak hozzád, amit a jegyedben járó Napnak és Neptunusznak is köszönhetsz. Most mindenkit elbájolsz, kenyérre kensz, elvarázsolsz. Élj a lehetőséggel!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A mai napon végre jól érezheted magad. Mindennapi teendőit is könnyebben elvégzed, és marad bőven időd arra is, hogy egy kicsit a hobbidnak élj. A párkapcsolati gondok is egy varázsütésre tűnnek el. Ma minden jó.

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ha egy bizonyos ügy vagy ember iránt elkötelezettséget érzel, akkor itt az ideje, hogy ki is állj mellette. Mondd ki a gondolataidat, a véleményedet! A bátorságra ma ebben lesz szükséged.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Végre megtalálhatod a lelki nyugalmat, és a lelkierőd, a belső egyensúlyod is helyreáll. Ez a harmónia pedig szinte azonnal meg is látszik rajtad. Van ugyan még mit tenned érte, talán nem is kevés. Kezdd egy nagy beszélgetéssel!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma hajlamos lehetsz arra, hogy két kézzel szórd a pénzt. Pedig talán spórolnod kellene. Hidd el, most amúgy sem az tesz boldoggá, amit megveszel. Nézz körbe, ami boldogságot okoz, az már a tiéd!

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet...