Napi horoszkóp 2022. november 24.: az Ikrek szerencsés, a Skorpió megnyitja a szívét – Astronet

A csütörtöki nap sokunknak alakul igazán kedvezően, a Nyilas újhold még nagyon erőteljesen hat ránk. Napi horoszkóp következik csütörtökre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ha új szerelmet keresel, akkor ma van esélyed rá, hogy meg is találd. A Hold is segít abban, hogy érzelmileg megnyílj másoknak. Ha van párod, ennek akkor is hasznát veheted. Készülj a romantikára ma este!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Nem kellene már neheztelned sem önmagadra, sem a másikra, ha valami a múltban nem úgy sikerült, ahogy eltervezted. A lelki békéd (lenne) a legfontosabb! Ha az nincs, akkor nehezen értékeled a jelen áldásait. Úgyhogy erre fókuszálj!

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Végre sikeresnek érezheted magad. Ha eddig hányt-vetett is a sors, most végre megalapozottan örülhetsz a szerencsédnek. Sőt, egy nagy álmodat valóra is válthatod. Erre akár koccinthat is ma egy neked kedves emberrel!

Ikrek havi horoszkóp

napi horoszkóp
Napi horoszkóp 2022. november 24. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ha veszélyeztetsz is a döntéseddel egy régi barátságot, mégis meg kell hoznod. Nem lehet, hogy mindig te játszd a fekete bárány szerepét egy kapcsolatban. Van, ami még elbírható, de van, ami már túllép minden határt. Most jól jössz ki ebből a konfliktusból.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Jól állnak a csillagaid: te pontosan tudod, mik a céljaid, és az eszközeid is megvannak ahhoz, hogy meg is valósíthasd őket. Ma ráadásul váratlan segítséget is kapsz mindenhez. És talán az illető rejtett motivációira is rájössz.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Megint a munka nehezét kaptad a munkahelyeden, ahogy szoktad. Hiába, ez a sorsod, hiszen te olyan megbízható és kötelességtudó vagy, ráadásul aprólékos és gondos. Hamarosan éppen ezért juthatsz viszont magasabb státuszba, vagy más módon jutalmaznak meg az égiek

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma valahogy minden pompásan sikerül, az időzítés mindenben a legjobb, és a véletlen is a kezedre játszik egy fontos kérdésben. Nem lesz okod a panaszra semmilyen tekintetben. Ha magányos vagy, most érdekes, izgalmas ismeretséget köthetsz.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Akkor érzed magad jól a másikkal, ha a kölcsönösségre törekszel. De ne te követelj, hanem adakozz előbb! A saját szíved kell előbb megnyitnod, ha a másikéra vársz. A falak mögül nehéz barátkoznotok.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Fontos eseményeket jeleznek a közeljövőre a csillagok. Az élet ismét összehozhat valakivel, akiről egyszer már lemondtál. A titokzatos, mély kapcsolat, mely összefűz titeket, túl van ráción és döntésen..

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ritkán hibázol, ám a mai napon hajlamos lehetsz a felületességre. Talán elfelejtetted a reggeli kávédat, vagy éppen ellenkezőleg, többet is ittál a kelleténél. Tény az, hogy a figyelmed akadozó, hol álmatag, hol türelmetlen. Ma ne dönts!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

A munkában igyekszel többet, jobban teljesíteni, a munkahelyi változások ezért a javadra válhatnak. Sőt, a magánéletben is kedvező irányt vesznek a dolgaid, és megkönnyebbülhetsz. Ne aggódj!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Hol van a régi határozottságod? Ha valamit nem akarsz megtenni, akkor tiltakozz ellene határozottan! Ha pedig szeretnél elérni valamit, akkor tegyél is azért, hogy az úgy legyen! A megoldások kulcsa nálad van ugyanis.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet...