Napi horoszkóp 2022. november 17.: a Kosnak titkos rajongója van, a Vízöntő szerencsés – Astronet

Kedvező energiákat jeleznek a bolygók a csütörtöki napra, a Nyilasba lépő Merkúr pedig segít átlátni a magasabb összefüggéseket. Napi horoszkóp következik csütörtökre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Remek napod lesz. Most valahogy minden egy csapásra sikerülhet, amivel korábban elakadtál. Van egy titkos rajongód! Figyelj oda az árulkodó jelekre – merthogy azok azért vannak!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A mai nap hozhat olyan konfliktusokat, amelyek fontos és mélyebb kérdésekre világítanak rá. Őrizd meg a türelmedet minden helyzetben, és próbálj meg ráérezni a másik motivációjára. Most nem az ész, hanem az intuíció lesz a segítségedre ebben!

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Végre te is észreveszed, hogy folyton játszmákba keveredsz a pároddal. A megoldást az jelentheti, ha nagyon őszinte vagy önmagadhoz, és a másikat is erre kéred. Van ugyanis megoldás, de azt csak akkor látjátok meg, ha teljesen meg tudtok nyílni a másiknak.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A mai nap unalmasnak és fárasztónak ígérkezik. Különösen akkor, ha unalmas és fárasztó a helyszín is, ahol töltened kell. Ha azonban van esélyed a kimozdulásra, mindjárt jobban fogod érezni magad. Sétálj egyet!

Rák havi horoszkóp

november 17 napi horoszkóp
Napi horoszkóp 2022. november 17. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Te nagyon rámenős vagy, és ez mindig is segített az élet harcainak megvívásában. De vigyázz, mert valakinek nagyon szemet szúrhat az akaratosságod. Talán épp egy másik Oroszlánnal akaszthatjátok össze a bajszotokat a mai napon.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Nagyon zavar, ha nem tudod maradéktalanul elvégezni a munkádat. Sajnos, pedig hozzá kell szokni a gondolathoz, hogy ez mostanában szinte esélytelen. Nagyon sokat vállaltál magadra, ezért folyton kapkodásban vagy.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A lelkesedésed ma keveset ér, ha nem elég gyakorlatiasan állsz a dolgokhoz, nem sokat érhetsz el. A Hold már a Szűz jegyében jár, így most a precizitáson van a hangsúly: haladj lépésről lépésre.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Jobban oda kellene figyelned a munkahelyi kapcsolataidra, az nem elég, ha csak a szokásos rutinnal kezeled a munkatársaidat. Valakik ráadásul pusmognak a hátad mögött. Most még elejét veheted a rosszindulatú pletyka elharapózásának.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Rád nem túl jellemző módon mostanában elhanyagoltad a társas kapcsolataidat. Pedig sokan vágynak a te társaságodra, nagyon vonzó vagy, és a kisugárzásod is felerősödik a jegyedbe lépő bolygók hatására.  Váratlan szerencse is érhet.

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Kellemes nap vár rád. Pároddal most olyan problémákat is megbeszélhetsz, amiket máskor fel sem tudtál vetni a veszekedés veszélyének tudta nélkül. Most valahogy mindketten képesek vagytok lazábban kezelni a dolgokat.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Bosszúsággal indul a napod, de ez ne keserítsen el: a folytatás annál több reménnyel kecsegtet majd. Délutánra már jó lesz, addig lehet, hogy csak a robotolás és a hajsza vár. De minél jobban teljesítesz, annál nagyobb lesz az öröm is.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma nagyon sok ötleted támad, a kreativitás energiái felerősödnek az életedben. Épp ezért most áttörést érhetsz el minden olyan ügyben, amivel elakadtál. Ráadásul nem csak ötleteid vannak, hanem tetterőd is!

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet...