Napi horoszkóp 2022. december 8.: a Mérleg meglepő fordulatokra számíthat, a Kos egy titka kiderül – Astronet

Az Ikrek koncentráljon mindarra a jóra, ami az életében van, és vegye észre, amiért hálás lehet. Napi horoszkóp következik csütörtökre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ma kitudódhat egy olyan dolog, aminek egyáltalán nem örülsz. Vagy azért, mert rád nézve kellemetlen, vagy éppen azért, mert olyan titokról van szó, amivel te jobban jártál volna, ha rejtve marad mások szeme előtt. Ettől függetlenül még jó is lehet ebből..

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Valaki előszeretettel kavargatja a munkahelyi állóvizeket. Mielőtt lelkesen belevetnéd magad a vélemények és indulatok forgatagába, gondold végig: találva érzed magad? Mert, ha nem, akkor kár belekeveredned.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Te irigylésre méltó helyzetben vagy, nem csoda, ha szép számmal akadnak is irigyeid. Persze lehet, hogy ugyanakkor mégis elégedetlen vagy a jelenlegi állapottal. Nem kellene! Vedd észre a jó dolgokat!

Ikrek havi horoszkóp

december 8
Napi horoszkóp 2022. december 8. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ne gondolkodjon olyasmin, amire aligha találsz most rögtön megoldást. Van, amit jobb az időre bízni. A párkapcsolatod is valami ilyesmi lehet. Különösen így van ez, ha távkapcsolatban vagy kénytelen élni. Ne aggódj, lesz ez másképp is!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Valahogy ma nem működik benned a harci kedv, ezért könnyedén hagyod, hogy mondvacsinált ürüggyel falhoz szorítsanak. Pedig, ha már ott vagy, nehezebb megtalálni a kitörési lehetőséget. Vedd fel a kesztyűt már az elején!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Párkapcsolatodban változást hozhat a mai nap, az a te szemléleteden is múlik, hogy milyen irányban. Nagyon szerencsés, és sikeres vagy mostanában, és bizony még a társad is irigyelhet. Próbáld meg elsimítani a feszültséget!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A mai nap a szokottnál is higgadtabban tudsz mérlegelni. A Mérlegnél is Mérlegebb lehetsz. Semmi meglepő és váratlan nem hozhat ki a sodrodból, pedig jócskán számíthatsz a meglepetésekre. Legyél is megingathatatlan, ez most a te fegyvered.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Jól alakulhatnak a dolgaid a munkahelyeden. A főnökeid is megbecsülnek, és a kollégáid közül is sokan számítanak a barátságodra. Azt se bánod, hogy ezt részben számításból teszik. Ha baj van, te is számíthatsz a viszonzásra.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Csalódhatsz valakiben, meglehet egy igen közeli ismerősödben. De ha végiggondolod, hogy ez milyen jelentőséggel bír az életedben, be kell látnod, hogy nem is olyan nagy a csalódás. Ha fontos neked ez az ember, bocsáss meg neki!

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ismét egy nehéz napra van kilátásod: mégse dobd be a törülközőt, mert a kilábalás még csak most kezdődik a nehézségekből. A végén téged is büszkeséggel tölthet el a győzelem. Igazi erőfeszítés nélkül nincs igazi siker sem!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

A mai nap az önkifejezésé. Fontosnak érzed, hogy munkádban a te egyéniséged is kifejeződjék. Ha ez a munka sablonossága miatt nem megoldható, akkor ideje valami hobbi után nézned, amiben megélheted ezt a teremtő erőt.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Nem akarod felvállalni a véleményedet, mégis úgy hozza a sors, hogy az nyilvánosságra kerülhet. Ha így van, bizonyára azért van így, hogy megtanulj végre kiállni magadért és a gondolataidért. Nem lehet mindig kikerülni a harcot.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet...