Napi horoszkóp 2022. augusztus 24.: a Bika életében a helyükre kerülnek a dolgok, az Oroszlán győz – Astronet

Szerdán az Uránusz hátrálni kezd: most szívesen feszegetjük a határainkat, és kísérletezünk újfajta megoldásokkal, utakkal. Napi horoszkóp.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint az Uránusz a mai napon hátrálni kezd. Ez erőteljes hatással lesz rád. Most szívesen próbálgatod a határaidat, és fontos is, hogy újfajta megoldásokkal kísérletezz. Magánéletben és karrierben egyaránt fontos kérdések kerülhetnek terítékre.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A retrográd Uránusz hatására most újraértékeled az elmúlt időszak eseményeit, és ráébredhetsz eddig rejtett összefüggésekre. Helyükre kerülnek a mozaikdarabkák, és le tudsz zárni bizonyos nehéz kérdéseket.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Sok nehézséggel kell szembenézned a mai napon, a hivatalos ügyek intézése a szokásosnál is bajosabb lehet. Valahogy ma semmi nem úgy megy, mint szeretnéd. Kivéve, ha randizni mész. Az nagyon jól sikerülhet!

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Az Uránusz hátrálni kezd a mai napon. Sok változás, váratlan körülmények miatt bizonytalanná válhatnak a dolgok a környezetedben. Igyekezz legalább önmagadban megőrizni a bizonyosságot. A magabiztosság segíthet abban, hogy a változásban is állandóságra lelj.

Rák havi horoszkóp

napi horoszkóp
Napi horoszkóp 2022. augusztus 24. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma valamilyen kivételes sikerélményben lehet részed. Ettől lendületet kapsz, és újra szárnyalni kezdesz. Nem ismersz lehetetlent, és ez talán egyetlen dologban meggondolatlanságra sarkall. Méghozzá szerelmi téren.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Egy kevésbé szerencsés hír billenthet ki az egyensúlyodból. Nem kell azonban annyira a szívedre venni a dolgot: a támadás nem személy szerint ellened irányult. Szedd össze a maradék erődet, és fordítsd meg a dolgokat! Te képes vagy rá!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Nagyon jól érzed magad a bőrödben, és most még az sem frusztrál túlságosan, hogy a világ pillanatról-pillanatra változik körülötted. Sikerült visszanyernie régi lelki nyugalmadat, és most egy Buddha bölcsességével figyeled a változásokat.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Egy ismerősöd ma igen nagy hatással lehet rád. Az igazság az, hogy eddig sem viselkedtél teljesen hidegen iránta, de egy váratlan esemény, talán egy megvilágosító álom miatt egészen átértékelheted a szerepét. Ne gondolkozz a megszokott módon!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Tetteidre a türelmetlenség lesz jellemző, de kár volna elkapkodni bármit is, mert nem biztos, hogy akkor leszel nyerő, ha elsőként érsz a célba. Másodikként már hasznosítani tudod az előtted járók tapasztalatait.

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Eddig talán azt hitted, hogy az életednek minden tényezőjét a kezedben tartod, mindent irányítasz és uralsz. Ma rá kell jönnöd, hogy a véletlennek, vagy ha úgy tetszik a sorsnak is van hatalma feletted. És ez nem is feltétlenül rossz.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Olyan feladattal lep meg a mai nap, amiben igazán csak örömödet lelheted. A végrehajtásához ráadásul jócskán szükséged lesz a fantáziádra és a kreativitásodra. És végül mindenkit meglephetsz az eredményeddel.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Régóta vártál egy új lehetőségre, amikor végre kitörhetsz a megszokott környezetből, esetleg új munkát vállalhatsz. Úgy tűnik, rövidesen új irányban folytathatod majd az életedet. Az volna jó, ha te magad kezdeményeznél, és nem várnád meg, amíg a körülmények kényszerítenek a váltásra.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet...