Napi horoszkóp 2022. augusztus 17.: az Ikreket összehozza a sors valakivel, a Vízöntő szerencsés – Astronet

A Vénusz és a Jupiter igazán kedvezően hat ránk, örömöt, boldogságot jelez, a leli békénk is helyreáll. Napi horoszkóp következik szerdára.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint a Vénusz fényszöget vet a Jupiterre és segít minden tervünkben. Erőd teljében vagy, de ez nem szabad, hogy meggondolatlanságra csábítson. Csak akkora súlyt emelj fel, amivel még biztosan elbírsz, lelkileg is, energiával is.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Fordulat állhat be a párkapcsolatodban, azt azonban csak a jövő dönti el, hogy ez hosszútávon is változást hoz-e. Az biztos, hogy ügyelned kell arra, hogy a hibákat ne mindig a másiknak ródd fel. Nézz szembe a magadéval is!

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma összehozhat a sorsod valakivel, akitől nagyon jó tanácsokat, támogatást kaphatsz. Még ha elsőre bántónak is érzed, amit mond, jól teszed, ha megfogadod a javaslatait. Ideje, hogy erőt mutass, és felkészülj a cselekvésre!

Ikrek havi horoszkóp

augusztus 17
Napi horoszkóp 2022. augusztus 17 (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Vénusz és a Jupiter fényszöge minden tervedben, ötletedben segít. Ha valamire nagyon vágysz, azt ma közelebb hozza a sors, vagy egyenesen az öledbe hullajtja. Gondold ki pontosan, mire vágysz!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A változástól nem szabad félned, mert abban rejlenek a jó esélyek. Ha valami elmúlik az életedből, engedd el, mert csak így teszed lehetővé, hogy az új beáramoljon, hogy annak helyet adsz. Ma ezzel kapcsolatban lesz tapasztalásod.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A ma hajnali álmod üzenetet hordozhat. Ha valamelyik ismerősöddel kapcsolatos ez az álom, akkor jól teszed, ha még a mai napon felhívod vagy találkozol vele. Valószínűleg nagy szüksége van a segítségedre.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A családi vitákban ma neked kedveznek az erőviszonyok. Meggyőző érveket találhatsz, és a sors is úgy hozza, hogy azonnal alátámasztást nyernek az érveid. Ha mégis van egy kis ellenállás, akkor hagyd, hogy aludjanak rá egy napot.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Jobban oda kellene figyelned arra, akit szeretsz. Az nem elég, ha azt gondolod, hogy ami neked jó, az a másiknak is. Vedd figyelembe a másik igényeit is, és tényleg azt add, mondd, tedd, amire szüksége van.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma kétszeresen is meg kellene gondolnod, hogy kinek mit mondasz és főleg, hogy kiről. Nem rosszindulatból teszed, mégis pletykalavinát indíthatsz meg. A lelki békéd helyreáll, ha egy kicsit befelé figyelsz. Hidd el, most erre van a legnagyobb szükséged.

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Összezavarodtak körülötted a dolgok. Semmi sem megy úgy, ahogy azt elvárnád. De a szeretet sohasem működik az elvárásoknak megfelelően. Ha el tudod engedni az előzetes elvárásaidat, rájössz, hogy még jobb is így!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Felhőtlenség és jókedv kísérnek a mai napon. Ha eddig került is a szerencse, mára megfordul ez a tendencia. Végre olyasmik történnek veled és a párodda is, amit lelkesítőnek érezhetsz. Vágjatok bele!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Valaki, akitől nem is remélted volna, ma segítséget nyújthat neked. Igazán kellemesen csalódtok egymásban! Hosszú távon komoly hatással lesztek egymás életére, a bolygók szerint a sorsotok valamiképpen keresztezik egymást.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet...