Majka beleáll: A kamu keresztény, akivel az ereszen lecsúszol – Forbes.hu – Forbes.hu

Közel 300 ezres megtekintést ért el 16 óra alatt Majka és az Anti Fitness Clubból ismert Molnár Tamás közös dala, az Azt beszélik a városban.

Nem a magas nézettség az egyetlen, ami miatt felkaptuk a fejünket a dalra: a Majoros Péter meglehetősen kormánykritikus szöveggel állt elő, amire korábban nem igazán volt példa a dalszövegeiben. Az új számban erős utalásokat tesz többek között Szájerre és Jakab Péterre, de az orosz-magyar barátságot is megemlíti. Csak néhány sor a példa kedvéért:

Büszkén pózolunk az Instán, Oroszország meg Dagesztán / Csak a vodka helyett pálinka megy, meg tablettás bor tisztán / Nem lovagolunk medvén, hanem kilőjük a faszba / És a vadászkiállításon majd beöntjük viaszba.”

vagy mondjuk ez…

Vajon melyik az az oldal, amelyik neked jót akarna / Melyik segít igazán, melyik nem lép a nyakadra / A kiöregedett komcsi, akinek nem jutott a húsból / Vagy a kamu keresztény, akivel az ereszen lecsúszol.”

Majoros Péter Majka idén februárban a századik magyar Forbes címlapján is rajta van mint selfmade magyar, 2022-ben pedig celeblistánk legértékesebb szereplője volt, pénztermelő képesség kategóriában 7,5 pontot kapott. A kritikus dalszöveg azért is figyelemreméltó, mert Majka a kormány egyik fő propagandacsatornájának a TV2-nek az egyik fontos arca.

Ez is érdekelhet...