Koncert közben alázta meg a lányt Azahriah, akivel a mobilvécé mögött szexelt – Origo

Koncert közben hangzott el egy jellegzetes mondat, aminek sokan komoly jelentőséget tulajdonítanak.

Még májusban robbant a botrány, miszerint a szolnoki palacsintafesztiválon egy mobilvécé mellett közösült rajongójával Baukó Attila, művésznevén Azahriah, a szexvideó pedig felkerült az internetre.

Az énekes a történtek másnapján elmesélte az eset részleteit, és azt is, hogy megcsalta a barátnőjét, ugyanis párkapcsolatban él. Luna megbocsátott, de a rajongólány, Budai Laura, időről időre utalgat alkalmi partnerére, és az estére is.

Forrás: https://www.instagram.com/azahriah_official/

“Elítéltek, és azt mondták, ők nem fognak így barátkozni velem. Mert hogy undorító volt, amit csináltam. Hiába mondtam el nekik az egészet nagyjából, undorítónak tartották, hogy képes voltam egy vécé mögött megd*gatni magamat egy híresebb emberrel, akinek barátnője volt” – árulta el egy korábbi interjúban a lány.

Most nagyon úgy fest, hogy a botrány magát Azahriah-t is megihlette, a Reddit pletykarovata szerint ugyanis az énekes az augusztus 25-i Budapest Parkos koncert egyik dalának szövegében Laurára célozhatott.

Ha tisztán iszom, a 10/2-es gádzsit is megb*szom.

– hangzott el a színpadon, amivel kapcsolatban sokan úgy vélik, a lánynak üzent, ráadásul ezzel le is csúnyázta – szúrta ki a Bors.

Ez is érdekelhet...