Két versenyző ismét távozott a Farm VIP-ből, már csak hárman maradtak versenyben – Index.hu

Fotó: TV2

Fotó: TV2

A pénteki adásban visszatértek a Farm VIP korábban kiesett versenyzői, akik ezúttal dönthettek is a bent maradt játékosok sorsáról. A szimpátiaszavazáson a többiek Smaltig Dalmát és ifjabb Schobert Norbit juttatták tovább, ezért a nap első kiesője Szorcsik Viki lett.

Nekem az, hogy itt lehettem, egy óriási dolog. Nagyon sokszor lett volna már lehetőségem, de mindig visszautasítottam valamiért, mert tudom, hogy megosztó személyiségem van, viszont nem vagyok rossz ember… Soha nem tudnék bántani senkit. Csak hálás vagyok, mert nagyon sokat kaptam itt, ezt most nem szeretném részletezni. Ott szerettem volna lenni a top háromban mindenféleképpen, és úgy gondolom, hogy meg is érdemeltem volna

–mondta könnyek közt Szorcsik, aki szerint a sors útjai mindig kifürkészhetetlenek, ezért lehet, hogy valaki másnak nagyobb szüksége volt a bentmaradásra. „Bárki is nyerje meg, nagyon büszke leszek rá. És örülök, hogy elvállaltam most ezt, és itt lehettem. Mindenkinek köszönök mindent”.

Ezúttal Dudás Miki és Csuti párbajoztak a továbbjutásért, amiben egy billenőasztalon kellett elhelyezniük hat darab téglatestet, anélkül hogy azok leestek volna a földre. A rendkívül szoros versenyben közel ötven percig, pattanásig feszültek az idegek, melyben végül Miki győzedelmeskedett, így Csuti is búcsút vett a játéktól. A farmon játszódó kalandreality volt Szabó András, ismertebb nevén Csuti első egyedüli szereplése, aki meghatottságában elmondta, az elmúlt időszakban megélt mély fájdalmai után megtalálta önmagát. 

Nekem ez volt az első olyan jelenlétem, ahová egyedül érkeztem. Nagyon féltem is tőle, hogy hogyan állom meg a helyem, de igazából a sárga csapatba kerültem, és egy másodpercig nem éreztem magam egyedül

–öntötte szavakba érzéseit Csuti. „Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki lehetőséget adott arra, hogy itt lehessek. Nagyon-nagyon büszke vagyok, hogy ennek az egésznek részese lehettem. Fantasztikus volt, bármikor újrakezdeném”.

Ez is érdekelhet...