„Itt fejeztem be, hagyjál békén!” – Rácsapta az ajtót mentorára Kiss Kevin az X-Faktorban | szmo.hu – Szeretlek Magyarország

Majka: „Fegyvert kéne fogjak, és elindulni megölni valakit, akiről azt se tudom, mit gondol a világról?”

A rapper szerint „egyre közelebb vagyunk egy olyan eseményhez, ami a mostani civilizációnkat eltörölné a Föld színéről”.


Link másolása


Hosszú bejegyzésben fejtette ki gondolatait Majka az orosz-ukrán háborúról. Mint írta, azon gondolkozott, hogy „mi kell ahhoz, hogy az emberek, a normális életüket feladva, házukat, egzisztenciájukat, családjukat hátrahagyva, elinduljanak egy háborúba, ahol miután egymást halomra ölték, testileg lelkileg megrogyva visszatérjenek szétrombolt otthonukba”.

„Milliárdos üzletemberek, politikusnak kikiáltott, törtető, mélyzsebű bűnözők által irányított hazugságokért harcolni, amikre majd a történelem úgy emlékszik, ahogy az éppen regnáló rendszernek fekszik. Egy király, egy egyházi vezető, vagy egy miniszterelnök mondja meg ki az ellenség? Az én ellenségem az az ember, aki a gyengét bántja, aki az erejét kihasználva érvényesíti érdekeit mások kárára.

Ki az, aki a katonai vezetőkön kívül elhiszi, hogy a háború megoldás bármire is? Fegyvert kéne fogjak, és elindulni megölni valakit, akiről azt se tudom, mit gondol a világról? Aki valakinek a fia, az apja, a testvére (?)”

– írta a rapper.

Majd így folytatta az elmélkedését:

„Nekem ne mondja senki, hogy egy egész nép az ellenségem. Nekem ne mondja senki, hogy valaki el akar tőlem venni valamit, amiből eddig másnak volt anyagi haszna, és sosem volt az enyém. Nincs az az isten, hogy egy olyan ideológiáért szállják harcba, amivel nem értek egyet. Minden reggel, mikor felkelek és elolvasom a híreket, rájövök, hogy egyre közelebb vagyunk egy olyan eseményhez, ami a mostani civilizációnkat eltörölné a Föld színéről. Tegye fel a kezét, aki úgy gondolja, hogy ez normális!”

Úgy tűnik, sokan egyetértenek vele, ugyanis már több mint 9 ezren lájkolták a posztját a Facebookon.


Link másolása

KÖVESS MINKET:


Ez is érdekelhet...