Íme a Korda-villa kívül-belül: csupa pompa és luxus – Femina.hu

2022 januárjában eladásra került az ikonikus Korda-villa. Korda György és Balázs Klári otthonukat még 2021 decemberében hirdették meg 780 millió forintért. 

Nem akarták nagy dobra verni, hogy túladtak a Szemlőhegyen található, híres kastélyon. Már önmagában az is nehéz volt, hogy el kellett búcsúzniuk tőle, szerették volna elkerülni, hogy mindenki erről beszéljen.

A Korda-villa képeken

A fájó döntés hátterében anyagi okok álltak, a pandémia időszaka megviselte őket, többé nem tudták fenntartani az 1500 négyzetméteres ingatlant és a hozzá tartozó személyzetet. Bár nehéz volt megválni az impozáns épülettől – amelyet szállodaként üzemeltettek -, tudják, jól tették, különösen a megemelkedett rezsiárak fényében.

– Elmondom, hogy a rezsicsökkentés szigorítása előtt is havi 500 000 volt a gázszámlánk, ami ki tudja, most mennyi lenne. Nehéz döntést hoztunk meg, de egy percig sem bánjuk. Mi most már csak nyugodtan szeretnénk élni, fellépésekre járni, amiből szerencsére akad most bőven, és nem akarunk foglalkozni már ezekkel a dolgokkal – mondta el a Blikknek Balázs Klári.

A rózsadombi villa 32 éven keresztül volt a tulajdonukban. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest az impozáns Korda-villa kívül-belül.

Cover-fotó: TV2/Tények Plusz

Ez is érdekelhet...