Heti horoszkóp 2022. szeptember 12-18.: A Kos fontos híreket kap, a Szűz olyat tesz, amit sosem – Astronet

Nem jeleznek a bolygók igazán könnyű hetet, de azért persze jó hírekre is számíthattok. Fontos viszont, hogy sok beszélgetésbe kapcsolódjatok be, különben lemaradtok a legfontosabb infókról.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Csöppet sem lesz álmosító a hétfői nap. Fejest ugrasz a heti feladatokba már rögtön reggel. Ennek meg is lesz a gyümölcse: az égi folyamatok szerint elismerő szavakat kapsz több embertől is. Arra kell csak figyelned, hogy néha állj meg egy kicsit, és találd ki, melyik út vezet a leggyorsabban a célodhoz! Pénteken minden beszélgetésbe kapcsolódj be, ha nem akarsz a fontos hírekről lemaradni! Hétvégén a család ki akar majd sajátítani magának…

Kos havi horoszkóp

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Hétfőn még nem látod át, hogy mivel is kellene kezdeni a feladatokat, olyan a hosszú tennivalók listája, de keddtől tisztul a kép. Szerdán és csütörtökön már magabiztosan haladsz, akár dolgozol, akár tanulsz. Pénteken kedvező híreket kapsz a pénzügyekkel kapcsolatosan. Kiderül, van megoldás a problémáidra, nem is akármilyen! A hétvége a pihenésről szóljon, közben ne töprengj annyit, próbálj meg végre megnyugodni, és valódi bizakodással szemlélni az eseményeket!

Bika havi horoszkóp

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

A bolygók szerint rengeteg hatás és információ ér már a hét elején. Szerencsére te képes vagy felvenni a ritmust! Elismeréseket is bezsebelhetsz. Azért persze ne bízd el magad, mert nem elég érteni, meg is kell csinálni a feladatokat. A péntek lesz a te napod! Ekkor utoléred magad, ha bármivel lemaradtál volna a hét többi napján. Hétvégén viszont most tényleg pihenned kellene, mert szombatra teljesen kimerülhetsz. Sajnos fáradtan senki sem igazán szórakoztató társaság…

Ikrek havi horoszkóp

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Egész héten fokozódó nyomást érezhetsz, egészen annyira, hogy még a fejed is belefájdulhat. Ennek egyszerű a magyarázata: túl sokat töröd a fejedet… Valójában vasárnap csúcsosodik ki az a kellemetlen konstelláció, ami azt szimbolizálja, hogy alkalmatlannak tartod magad és nem bízol a képességeidben. Ezen kell dolgoznod! Hidd el, minden okod megvan az önbizalomra, és rengeteg rejtett erőforrással rendelkezel, csak felszínre kellene hozni ezeket. Kapcsolódj ki egy kicsit, hallgass derűs zenéket, beszélgess azzal, akiben igazán bízol, és meglesz az eredménye!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Amilyen nagy lendülettel indul a hét, annyira fog belassulni már kedden délután. Ez rendkívül bosszanthat téged, úgy érzed, minden összeesküdött ellened, holott épp ellenkezőleg… Állj meg és tervezz, máskülönben fölösleges köröket fogsz futni! Pénteken szokatlan meghívást kaphatsz. Kár lenne kihagyni ezt a remek lehetőséget. Persze még a hétvégén átgondolhatod újból, semmit sem kell elkapkodni.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

A Szűzben jár a Nap, ami azt jelenti, hogy mostanában van a születésnapod. Éppen ezért most kifejezetten arra kellene fókuszálnod, ami igazán örömöt okoz neked. Egy szombati Nap-Neptunusz szembenállás szerint nem érdemes a másikra várnod, hogy kitalálja a gondolataidat. Sokkal jobb lenne, ha megsúgnád neki, hogy mire vágysz, még akkor is, ha ez szokatlan tőled…

Szűz havi horoszkóp

Heti horoszkóp: jó híreket is kaphatunk a héten
Legyünk figyelmesek, jó híreket kaphatunk a héten (Shutterstock)

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Bizony elég stresszesen indul a hét, nagy a nyomás, ami sosem tesz jót neked. Ilyenkor lefagysz és képtelen vagy teljesíteni. Keddtől enyhül a stressz, de azt is észre kellene venned, hogy sokszor nem a másik miatt idegeskedsz, hanem a saját megfelelési kényszered miatt. Péntek szuper nap lesz, ekkor végre helyre áll a lelki békéd. Hétvégén, különösen vasárnap, mindenáron kerüld a vitát, mert most nem jöhetsz ki jól belőle!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Jól tennéd, ha végre csapatjátékosként működnél. Mindegy, mi a feladat, szükséged van a többiek támogatására, és nekik is a te segítségedre. Így lesz sikeres az együttműködés, és éppen ebben segítenek az égi folyamatok a hét elején. A hét közepén ügyelj a kiadásokra! Ne szórd a pénzedet! Hétvégén kimerültséget jeleznek a bolygók. Fel kell töltődnöd, a mély, pihentető alvás után úgy érzed majd, mintha kicseréltek volna.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

„Néma gyereknek anyja sem érti a szavát” – tartja a mondás. A hét elején azt javasolják a bolygók, hogy mondd ki azt, ami belülről feszít! Meg fogsz lepődni, mennyire megértő lesz a környezeted. A péntek is kiváló nap mindenféle kommunikációra. Viszont hétvégén jobban tennéd, ha semmilyen témát sem feszegetnél, mert rendkívül feszült lesz a hangulat!

Nyilas havi horoszkóp

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

A szerda és a csütörtök kiemelkedő lesz a héten! Ezen a két napon szuper fényszögek segítenek, hogy meglegyen a kitartásod eredménye. Előtte ugyanakkor passzív megfigyelőként csak fülelj, sok hasznos információra tehetsz szert. Pénteken is kapcsolódj be minél több beszélgetésbe, nehogy lemaradj valamiről! Hétvégén dupla, kellemetlen bolygóháromszög lesz, ami megduplázza a nézeteltérés esélyét is. Ezt kell kivédened valahogy…

Bak havi horoszkóp

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Ez a hét alkalmas a kiadások optimalizálására. A hónap közepén már pontosabban láthatod, hol kell, illetve hol lehet szigorúbban megfogni a pénzt. Ez nem csak lemondás árán sikerülhet. A leleményességed a kulcs! Legsikeresebb pénteken lehetsz. Hétvégén szeretne előbújni a játékosabb, könnyedebb éned, akinek nem nyomja a vállát a felelősség. Engedd meg magadnak ezt a luxust!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Egy nagy és erős bolygószembenállás keseríti meg a hetet. Csak szombaton lesz pontos, de már hétfőtől érzed a feszültséget. A Szűz Nap és a Halak Neptunusz szembenállása a ráció és az intuíció idők kezdetétől tartó harcát jelzi. Kérdés, mire hallgatsz most: a józan eszedre vagy a megérzéseidre? Ez a dilemma a fontos kapcsolatokat is megmérgezheti, ha engeded. Ne tedd!

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet...