Fontos döntést hoztak Korda Györgyék – Origo

Szintet lép Korda György és Balázs Klári. Az évtizedek óta népszerű énekes házaspár szekere idén akkora löketet kapott, hogy radikális változásra határozták el magukat.

Jövőre plusz kilenc fő áll majd mögöttünk, egy komplett élő zenekar, vokálosok és táncosok is. Ha Isten megsegít minket, akkor csak nagy volumenű koncertjeink lesznek. Kell nekünk is az bizonyos plusz érzés a színpadon. Nem mondom, hogy rossz csak kettesben lennünk, de kell a motiváció. Szintet lépünk, talán ez a jó kifejezés. Nem is tehetünk mást. Változnak az idők és vele változunk mi is – mondta a Borsnak Korda György.

Korda György és Balázs KláriFotó: Szabó Gábor – Origo

A házaspár már idén nyár végén elkezdett azon gondolkodni, hogy miképp tudnák gördülékenyen szervezni azt az elképesztő mennyiségű felkérést, ami ömlik hozzájuk. Be kellett látniuk, hogy ezt ketten már képtelenek kézben tartani. Soha nem volt menedzsmentjük és menedzserük sem, de a jövő évre már lesz, ez elengedhetetlen, hiszen fesztiválok nagyszínpadain lépnek fel tízezres közönségek előtt és egy óriási bulira készülnek a Budapest Parkban is.

Ez is érdekelhet...