Élet+Stílus: Leállították Leslie Mandoki koncertjét a vihar miatt | hvg.hu – hvg.hu

A művész folytatta volna, de az időjárás erősebb volt.

„A változó időjárási körülmények okán és az operatív törzs döntése alapján megszakítjuk műsorunkat és a kedves vendégeknek biztonságos hazatérést kívánunk” – hangzott el alig fél órával a kezdés után Leslie Mandoki 30 éves jubileumi koncertjén péntek este. Leslie Mandoki egy ideig még megpróbálta felülírni a döntést. „A színpadon én vagyok, ők meg itt közönségem. Meleg van, jó idő van, mi a gond? Mondjátok meg, hogy mi a bánat a gond!” – kérte értetlenkedve.

A gond az volt, hogy a vihar épp a koncert idején érte el Budapestet. Mandoki Facebookon is közvetített koncertjét a Szentháromság téren tartották. A zenész végül beletörődött, és így búcsúzott: „Azt mondják, hogy lekapcsolják az áramot, ha tovább játszunk. Nagyon sajnálom, mert mi játszanánk”.

Nem Mandoki koncertje volt az egyetlen, amely félbeszakadt vagy elmaradt az időjárás miatt. Az augusztus 20-ához kapcsolódó programok biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs Országos Meteorológiai Szolgálat jelzése alapján döntött úgy, hogy este nyolckor lezárják a rendezvénysorozat szabadtéri programjait.

Pénteken döntöttek arról is, hogy elmarad a szombatra tervezett légi parádé. Arról, hogy az este 9-kor kezdődő ünnepi tűzijátékot megtartják-e, szombat délben döntenek.

 

 

 

 

 

Ez is érdekelhet...