Élet+Stílus: Kórházi ágyából posztolt képet Jeremy Renner | hvg.hu – hvg.hu

Az Instagramon megosztott kép alatt világsztárok hosszú sora kívánt jobbulást a színésznek.

„Mindenkinek köszönöm a kedves szavakat. Még nem vagyok elég jól ahhoz, hogy gépeljek, de szeretlek titeket” – írta Instagramon megosztott képe alatt Jeremy Renner, a Marvel-filmekben Sólyomszemet alakító színész.

A poszt alatti kommentek között az akcióhős-sorozatokban is feltűnő színészek (Chris Pratt, Chris Hemsworth, Paul Bettany, Cobie Smulders) mellett számos híresség is mihamarabbi felépülést kívánt Rennernek, többek között Penelope Cruz, Taika Waititi, Orlando Bloom és Heidi Klum is.

Az 51 éves színészt vasárnap súlyos, de stabil állapotban helikopterrel szállították kórházba nevadai otthonából, miután hóeltakarítás közben megsérült. Hétfőn megoperálták, szóvivőjének közleménye szerint a balesetben mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket szenvedett.

Bár Jeremy Rennert legtöbben a Marvel-filmekből ismerik, korábban Oscar-díjra is jelöltek A bombák földjén és a Tolvajok városa című filmekben nyújtott alakításáért, valamint játszott két Mission: Impossible-filmben, továbbá az Oscar-díjjal jutalmazott Érkezésben is.

Ez is érdekelhet...