Eladta villáját a Korda házaspár, havonta félmillió forintért volt meleg benne – Index.hu

Már idén januárban elkelt Korda Györgyék budai villája, amit most a Blikknek is megerősített Balázs Klári, és látva a jelenlegi rezsiárakat, úgy érzik, jól döntöttek.

A mostani rezsiárakból is tudjuk, hogy ez egy nagyon jó döntés volt. Elmondom, hogy a rezsicsökkentés szigorítása előtt is havi 500 000 volt a gázszámlánk, ami ki tudja, most mennyi lenne

– nyilatkozta az énekesnő. Amint elmondta, nehéz döntést kellett meghozniuk, de egy percig sem bánják. A jövőben már csak egy nyugodt életre vágynak, ahol kizárólag a fellépésekre tudnak koncentrálni.

„A két év pandémia nagyon közrejátszott ebben, a személyzetet is fent kellett tartanunk, a költségek pedig már túl magasak voltak, és egy idő után meg kellett hoznunk ezt a szomorú döntést” – nyilatkozta Korda György a lapnak.

Egy dolgot még elárult: amikor 32 éve megépítették a villát, az alapba egy képet tettek be magukról, amihez a következő szöveget írták:

Ezt az épületet egy énekes házaspár, Korda György és Balázs Klári építette, élvezzék szeretettel.

Nemrég arról számoltunk be, hogy hat év után ismét színpadra állt Korda György és Balázs Klári a Sziget Fesztiválon. A házaspár produkciójára rengetegen voltak kíváncsiak, és érezhetően leginkább a Reptér című slágerüket várták, amit többször is előadtak a nagyérdeműnek.

(Borítókép: Vanik Zoltán / Velvet)

Ez is érdekelhet...