Egy Marilyn Monroe-hasonmás áldja a Netflix életrajzi filmjét, több ezer fontot is megkeres azóta OnlyFansen – Index.hu

Elizabeth Hurley 2001-ben forgatta Matththew Perryvel a Pereld a nőt! című vígjátékot, pont abban az időszakban, amikor a Jóbarátok sztárja súlyos alkohol- és drogfüggőségével küzdött. A brit színésznő elmondása szerint szép emlékeket is őriz a közös munkáról, de azt sem titkolja, hogy nem egyszer kaotikussá vált a forgatás Perry miatt.

Őszintén szólva igazi rémálom volt vele dolgozni abban az időben

– árulta el Hurley a Yahoo! Entertainmentnek. A forgatást két hónapra le is kellett állítani a színész függősége miatt.

Hurley szerint durva volt, hogy az egész stábnak otthon kellett ülnie, és minden előre felvett snitt a kukában landolt. Viszont amikor Perry visszatért a rehabról, minden csodálatosan ment, bár a színészen látszott, hogy még mindig keményen küzd a függőséggel.

Matthew Perry a nemrég megjelent életrajzában azt írja, a film az újraforgatott jelenetek ellenére is katasztrófa volt, és hatalmasat zakózott a pénztáraknál. A pereld a nőt! forgatása alatt még a Jóbarátok is futott, Perry pedig magángéppel ingázott a két helyszín között,

rendszerint vodkát vedelve és pirulákkal tömve magát a repülőúton.

A színész 3,5 millió dollárt kapott volna a szerepért, de a stúdió beperelte őt a leállás miatt, és végül neki kellett írnia egy 650 ezer dolláros csekket. Végül pedig 9 millió dollárt költött arra, hogy minden függőségétől megszabaduljon.

Ez is érdekelhet...