Dobj el mindent gyönyörködj: kijött Katalin hercegné és a gyerekek karácsonyi képeslapja – Glamour.hu

Katalin hercegné, Vilmos herceg és gyerekeik ismét elragadó családi fotóval ajándékoztak meg bennünket

Katalin hercegné, Vilmos herceg és gyerekeik ismét elragadó családi fotóval ajándékoztak meg bennünket

Fotó: Samir Hussein/Pool/WireImage/Getty Images

Akik követik a brit királyi család életét, azoknak már megszokott, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg minden évben szívmelengető családi fotóval várják a karácsonyi ünnepeket. A napsütéses időben készült üdvözlőlapon idén a kilencéves György herceg, a hétéves Sarolta hercegnő és a négyéves Lajos herceg szüleikkel kézenfogva sétálnak és mindannyian vidáman mosolyognak.

Megosztunk egy új képet a családról az idei karácsonyi képeslaphoz.” – írták a walesi hercegi pár Instagram oldalán.

Az elragadó családi portrét Matt Porteous, a királyi család díjnyertes fotósa még az év elején készítette Norfolkban. Katalin hercegné, Vilmos herceg és a gyerekek sok időt töltenek vidéki otthonukban – a hercegné Anmer Hallban érzi leginkább otthon magát, amely a királyi család sardinghami birtokán található.

Katalin hercegné élete legmerészebb ruhájában lépett a nyilvánosság elé

Minden évben elolvadunk

2021 karácsonyán Katalin hercegné és Vilmos herceg szintén egy korábban nem látott fotót választottak a karácsonyi üdvözlőlaphoz, amely privát családi kirándulásukon készült a gyerekekkel Jordániában. Katalin hercegné számára Jordánia is különleges jelentőséggel bír, hiszen gyermekkorában két évet töltött az országban, amikor édesapja a British Airwaysnél dolgozott.

A 2020-as karácsonyi üdvözlőlap családi portréja szintén Anmar Hallban készült. Katalin hercegné, Vilmos herceg és három gyerekük ekkor egy halom farönk előtt, egy szalmakazal tetején üldögélve pózoltak a fotóhoz, amelyet ugyancsak Matt Porteous készített.

Tudj meg többet a királyi családról:

Ez is érdekelhet...