Döbbenetes módon takarták el Meghan Markle-t Erzsébet királynő temetésén a tévénézők elől – Elle.hu

Meghan Markle végül részt vett Erzsébet királynő temetésén, de a gyászszertartás alatt érdekes dologra lehettünk figyelmesek. 


Meghan tegnap egy gyertya és a királyi család egyik legmagasabb tagja mögé bújva találta magát Erzsébet királynő temetésén

Meghan és Harry herceg a Westminster-apátságban a második sorban foglaltak helyet Beatrix hercegnő és férje, Edoardo Mapelli Mozzi mellett. A hercegné és férje Tim Laurence, Anna hercegnő férje mögött ültek, aki az egyik legmagasabb a királyi családban.

Egy nagy templomi gyertya is közte és a tévékamerák között állt, míg széles karimájú kalapja csak rásegített arra, hogy a tévénézők nehezen láthatták őt, ráadásul sokszor pont úgy forogtak a kamerák, hogy  a királyi pár takarásban állt.

@AFP/ POOL/ Dominic Lipinski 

Meghanék nagyon felháborodtak III. Károly döntésén

Bár III. Károly hamarosan  herceggé és hercegnővé fogja kinevezni Meghanék gyerekeit, a hároméves Archie-t és az egyéves Lilibetet, a hírek szerint nem kapnak HRH (his/her royal highness) státuszt, tehát nem jár nekik az Ő királyi fensége megnevezés, mert a szüleik korábban úgy döntöttek, kiválnak a királyi családból. 

Egy jelentés azt állítja, hogy az elmúlt napok feszült tárgyalásait követően a sussexiek nagyon dühösek lettek, amiért gyermekeik nem jogosultak a megnevezésre. Harry és Meghan állítólag kiemelte azt is, hogy András herceg lányai, Beatrix és Eugénia annak ellenére is rendelkeznek HRH státusszal, hogy ő sem dolgozó királyi családtagok. Meghan korábban azt állította, hogy a HRH-címet Archie-tól a faji hovatartozása miatt tagadták meg. 

Via

Ez is érdekelhet...