ByeAlex már a produkció előtt hazaküldte a versenyzőit, amikor megtudta, hogy mivel készültek | szmo.hu – Szeretlek Magyarország

A mentor szerint egy rapper feladata a saját üzenet átadása, így a srácoknak távozniuk kellett.


Link másolása

hirdetés

ByeAlex az X-Faktor székes fordulójára összerakott egy rapduót, Azúr és Papp Dávid számára azonban nehezen ment a közös munka. Kiderült, hogy a két srác teljesen más a stílusban rappel, ezért egyből egy kéréssel fordultak mentorukhoz, amikor színpadra álltak.

„A barátkozással egyáltalán nem volt probléma, de teljesen más a világunk a rapben. Sajnos ezért nagyon nehézkesen ment a közös munka, ezért is lenne feléd egy kérésünk. Ha esetleg le szeretnél minket ültetni, akkor mi azt találtuk ki, hogy csak egy embert, amelyikünk jobb lesz”

– kezdte a formáció egyik tagja.

A többieknek nagyon tetszett az ötlet, Puskás Peti kifejezetten bírta, hogy a srácokban van spiritusz. ByeAlex egy csapatot szeretett volna belőlük teremteni, így ő nem rajongott az ötletért, végül azonban belement. Megkérdezte a srácokat, hogy akkor egy zenei alapra mindketten írtak-e egy-egy saját verzét, a válasz viszont teljesen ledöbbentette.

„Nem, nem saját verze. Mind a ketten T. Danny-t hoztunk” – mondta az egyikük. (Aki esetleg nem ismerné, T. Danny, vagyis Telegdy Dániel egy népszerű magyar rapper.)

hirdetés

„Akkor viszont már ki is estetek. Nem is kell folytatni. Imádom a Danit, jóban vagyunk, imádjuk egymást, de ő T. Danny, és a rappereknek az a dolga, hogy hozzák az üzenetet, megmutassák a saját flow-jukat. Hát mit értékeljek itt? Azt, hogy T. Danny-t tudtok-e rappelni, vagy nem, srácok?”

– jött a kemény kritika ByeAlextől.

Lapozz a videóhoz!

Link másolása

KÖVESS MINKET:


Ez is érdekelhet...