Bódi Csabi: A bátyám 15 perc hírnévért elárulta a családot – Origo

Bódi Csabi hosszan reagált bátyja tévészereplésére, miután az ifjabb Guszti azt is állította, hogy többször kitagadták.

Bódi Guszti legidősebb fia, az ifjabb Guszti nemrég arról beszélt, hogy az apja többször kitagadta, amit nemcsak a rajongók, de a család is megdöbbenéssel fogadott. Bódi Csabi most a Borsnak reagált a botrányra.

Bódi CsabiForrás: Instagram/Bódi Csabi

“Szeretném megkérni kis Gusztit arra, hogy legyen kedves hagyjon fel azzal, hogy a médiában 15 perc hírnévért cserébe kiárulja a Bódi családot. Ennek ellenére nagyon szeretjük őt, és büszkék vagyunk rá mindazért, amit elért. Ha békülni szeretne, keressen fel valamelyikünket! Minden további nélkül nyitottak vagyunk erre, de neki kell megtennie az első lépést, méghozzá kellő tisztelettel, nem pedig támadó jelleggel” – üzente a bátyjának.

Előtte Csabi arról mesélt, hogy Guszti épp a születésnapján kereste az apjukat, de az idősebb Guszti “felköszöntés helyett olyan megnyilvánulást kapott, amit egyetlen apa sem hagyna szó nélkül”. “Ezt követően azt mondta kis Gusztinak, hogy: eddig volt és netovább! 42 éves vagy fiam, elengedem a kezedet. Az, hogy a szüleim kitagadták, valótlan állítás” – mondta Csabi, aki azt is cáfolta, hogy az ifjabb Gusztiék rossz körülmények között élnének.

Ez is érdekelhet...