Az X-Faktor új női mentora kiviharzott a stúdióból: káromkodva beolvasott zsűritársainak – Femina.hu

Az X-Faktor új női mentoránál, Herceg Erikánál hamar betelt a pohár: a második válogató előzetese alapján úgy kiakadt mentortársaira, hogy kiviharzott a stúdióból. 

Az RTL Klub tehetségkutatójában a zsűritagok gyakran vérre menő vitákat folytatnak egymással, gyakori a sértődés is, ám általában rövid időn belül el is ül a vihar. 

Herceg Erika X-Faktor-botránya

Az előzetes alapján Herceg Erika és Puskás Peti az, akik leginkább nem találják a közös hangot. A színész-énekes már az első válogató elején beszólt az új női mentornak, miután az hangot adott annak, mennyire lenyűgözte a stúdióba lépve a tapsvihar. Ezt követően egy rövid táncot nyomott, amit a közönség a neve kántálásával köszönt meg. 

– Olyan még nem volt, hogy semmit se csináltam, és ennyit tapsoltak volna érte! – fűzte hozzá ByeAlex. 

– És ráadásul, ugye, fogalmuk sincs, hogy ki vagy! – szólt be Erikának Puskás Peti.

Puskás Peti ugyanakkor az idei évadban nem táncol, nem bohóckodik, úgy döntött, előveszi a komolyabb énjét, megfogadta többek között, hogy nem megy fel a színpadra. A második válogató előzetesében hiába próbálja Herceg Erika táncra bírni, azt is megjegyzi kollégáinak: „Tök unalmas veletek, esküszöm!”, majd a következő snitten azt látjuk, hogy Puskás Peti már nem mellette ül, helyet cseréltek az asztal másik felén helyet foglaló Gáspár Lacival. 

– Erika, de miért vagy megsértődve attól, hogy én nem állok fel táncolni. Te akartál felerőszakolni a színpadra most már negyedjére. 

puskas-peti

Fotó: RTL Klub/X-Faktor

Ne csináljatok már belőlem bohócot, b…d meg! 

– bukott ki az énekesnőből, aki az előzetesben az azután bevágott képen feláll, és kiviharzik a stúdióból. 

A cikk az ajánló után folytatódik

– Nagyon színes lesz az idei X-Faktor, mert van benne szigorúság, sok viccelődés, és nagyon sokat veszekedtünk. Talán az első részben nem látjátok, de ahogy épülni fog a dolog, lesznek kemény viták. 

herceg-erika

Fotó: rtl.hu

– Persze Laci meg Peti mindig megcsinálják a show-t, és nagyon örülök, hogy velük dolgozhattam részek együtt, mert a 2022-es X-Faktor lesz a legjobb. Bocsi, régi csajok! – árulta el a 34 éves sztár egy kulisszák mögött készült videóban

Bodrogi Gyula unokája az X-Faktorban

A 2022-es szezon első adásának utolsó perceiben egy szép, 18 éves lány állt a színpadra, aki szerényen elárulta, Bodrogi Gyula és Voith Ági színművészek unokája. Sok dicséretet kapott a produkciója után, ByeAlex egyszerűen egy igennel szavazott rá, ahogy a másik három mentor is. 

Ez is érdekelhet...