Andrei Mangra már a nyakába is vette Rubint Rékát, folyamatosan készülnek – Liner.hu

Andrei Mangra mindent megtesz azért, hogy Rubint Réka a lehető legmagasabb szintre kerüljön a Dancing with the Stars harmadik évadának kezdetére.

Andrei Mangra eddig minden alkalommal ott volta döntőben, és egyszer nyerni is tudott. A Dancing with the Stars első magyar szezonjában ezüstérmes lett Gabriele Spanic oldalán Gelencsér Timi és Hegyes Berci mögött.


Soron kívül

Az USA „egyre jobban belekeveredik” az ukrajnai konfliktusba egy orosz diplomata szerint

Egy évvel később pedig övé lett az arany Tóth Andival, aki gyakorlatilag pár hét leforgása alatt profiként táncolt. Ezzel túlságosan is magasra helyezte a lécet, mindenki tudta, hogy normál körülmények között szinte lehetetlen lesz versenyezni a tehetségével.

Teljesen megérdemelten lett az övé a győzelem, rengeteg dicséretet kapott. A DWS3-ban is lesznek érdekes, nagyon ismert karakterek, például Rubint Réka, Schobert Norbi felesége, aki szintén nagy karriert futott be.

Leesett a követők álla Benedek Réka mellerős fotójától a Sziget Fesztiválról

Réka sokat nem várt az első igazán komoly meglepetéssel, elvitte magával Andrei-t Balira, amivel egy nagy álma valósulhatott meg a profi táncosnak. Réka táborának vendégeként lehet ott az ázsiai helyszínen, de közben természetesen folyamatosan készülnek.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2
Ez is érdekelhet...