A hétvége horoszkópja 2022. november 19-20. – Astronet

A Mars és a Neptunusz fényszöge hozhat feszültséget, de tudatossággal ez elkerülhető. Koncentráljunk inkább arra, hogy új élményeket gyűjtsünk be, együtt a barátokkal, szeretteinkkel.

KOS

A kapcsolataid minősége jól jellemzi azt, hogyan tudod kezelni és/vagy tolerálni a másik fél ellentétes stílusát, véleményét. Ez a mostani hétvégén jól fog menni. Persze csak akkor, ha törekszel a tiszta, világosan kommunikációra. Beszélj érthetően!

BIKA

Karácsony előtt fontolj meg minden kiadást! Erre figyelmeztet egy csúnya Mars-Neptunusz fényszög. Szerencsére nincs nagy baj. Csupán arról van szó, hogy sok terved megvalósításához szükséged lehet arra, amit most adnál ki…

IKREK

Az egész hétvégédre rányomhatja a bélyegét az a Mars-Neptunusz fényszög, ami fejtörést, sőt fejfájást jelent a munkád miatt – de ne engedd, hogy elrontsa a hangulatod, mert egyébként igazán elemedben leszel. Kivételesen dolgozhatsz hétvégén, ha ezzel csökkentheted a hétköznapok kapkodását és stresszét. De csak ekkor! És utána már csak a kikapcsolódásra, pihenésre koncentrálj. Hidd el, megérdemled!

RÁK

Alaposan ki kellene szellőztetned az otthonodat, a fejedet és a tüdődet is. Ez a hétvége alkalmas erre. A hideg ne zavarjon! Öltözz fel vastagon! És felmehetnél a hegyekbe. Esély van az idei év első havazására. A természet az, ami feltölt most energiával.

hétvége horoszkópja
A hétvége horoszkópja 2022. november 19-20. (fotó: Shutterstock)

OROSZLÁN

Ki vagy éhezve kulturális élményekre. Ezt csillapíthatod a Mérleg Hold szerint egy múzeumi látogatással, egy színházi darabbal, egy jó mozi filmmel, vagy egy tudományos előadással. Fontos, hogy közben kimozdulj otthonról! Szükséged van új élményekre, impulzusokra.

SZŰZ

Valaki a közeledben zavarosan fogalmaz, amit te képtelen vagy követni. Közben ő egyre idegesebbé válik. A vita megelőzéséhez elengedhetetlen, hogy időben szólj neki, hogy nem érted, mit szeretne tőled. Lehet, hogy csak figyelemre vágyik…

MÉRLEG

A Mérlegben járó Hold érzékennyé tehet. Most minden szóra szenzibilisebben reagálsz. Ezzel addig nincs semmi baj, amíg nem sértődsz meg. Jó hír, hogy kreativitásod „tombolni” fog: tele leszel ötletekkel. Kezdd el megvalósítani!

SKORPIÓ

Semmiképp se engedd, hogy mások bevonjanak a vitájukba! Egy Mars-Neptunusz fényszög szerint gyerekes dolgon kaptak össze, és most tőled várják a megoldást és/vagy feloldozást. Bátorítsd, biztasd őket, de maradj ki!

NYILAS

A párod, vagy egy számodra fontos ember tele van gondokkal. Engedd meg neki, hogy panaszkodjon! Közben tudd, hogy nem neked kell megoldanod a problémáit! Össze van zavarodva. Ilyenkor sokat segít, ha mesélhet, kiöntheti a szívét…

BAK

Többször estél már abba a hibába, hogy magadból indultál ki: ha te megígérsz valamit, azt megteszed minden akadályt leküzdve, akár a saját érdekeidet háttérbe szorítva. Megint csalódhatsz, ha valaki nem így áll hozzád…

VÍZÖNTŐ

Ezen az őszi hétvégén vétek lenne otthon maradni. A hegyekben havazhat. Jót tenne neked a természetjárás, testi-lelki-szellemi szinten is feltöltene, amire nagy szükséged van. Vigyél magaddal termoszban illatos teát, vagy állj meg egy turistaháznál, és igyál valami meleget! Ez felmelegíti testedet, lelkedet…

HALAK

Egy családtagod dühöngését értetlenül nézed. Szerinted feleslegesen csinál nagy ügyet az egészből. Legyél kicsit megértőbb! Neki ez fontos, sarkalatos téma. Közben ne vedd át a dühét! A béke érdekében elengedhetetlen, hogy megőrizd a nyugalmadat.

Ez is érdekelhet...